Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρεται ότι «η πρεσβεία της Ρωσίας στην Καμπούλ εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά»
Η Ρωσία βρίσκεται σε επαφές εργασίας με τη νέα κυβέρνηση του Αφγανιστάν στην Καμπούλ ώστε να υπάρξουν εγγυήσεις για την ασφάλεια της ρωσικής διπλωματικής αντιπροσωπείας στην Καμπούλ, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, στην οποία προστίθεται ότι «η πρεσβεία της Ρωσίας στην Καμπούλ εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά».
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι η Μόσχα διαπιστώνει ότι η κατάσταση στην Καμπούλ σταθεροποιείται και καλεί όλες τις πλευρές στο Αφγανιστάν να απόσχουν από τη βία και να συνδράμουν στην ειρηνική διευθέτηση της κατάστασης στη χώρα.
- Άμεση παρέμβαση ζητούν Χρηστίδης και Δήμας για την Pizza Fan
- Άμεση απολύμανση στην πρώην ΣΚΥΠ από τον Δήμο Πειραιά για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών
- Η κεντρική διαχείριση στο μικροσκόπιο της Super League: Μελέτη σε Deloitte και PwC
- Μαζί με τους εργαζόμενους της Pizza Fan η ΓΣΕΕ: Να καταβληθούν άμεσα και στο ακέραιο οι μισθοί
- Σοκ με τον Πέναντ: πάνω από 50 ράμματα μετά από επίθεση σκύλου στο βόρειο Λονδίνο
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
