Ο ρωσικός στρατός χρησιμοποίησε “κατάλληλα μέσα” ώστε το αμερικανικό υποβρύχιο να εγκαταλείψει τα ρωσικά ύδατα αφού το σκάφος αγνόησε το αίτημα να φύγει.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κάλεσε σήμερα τον Αμερικανό στρατιωτικό ακόλουθο, μετά τη διαμαρτυρία του για ένα περιστατικό στο οποίο είπε ότι αμερικανικό υποβρύχιο παραβίασε τα χωρικά του ύδατα στην άπω Ανατολή, μετέδωσε το πρακτορείο RIA.
Ο ρωσικός στρατός είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι χρησιμοποίησε “κατάλληλα μέσα” ώστε το αμερικανικό υποβρύχιο να εγκαταλείψει τα ρωσικά ύδατα αφού το σκάφος αγνόησε το αίτημα να φύγει.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γάζα: Οι διαπραγματεύσεις της Χαμάς για τη μοίρα των μαχητών της ενώ το Ισραήλ συνεχίζει την επίθεση
- Ο Τραμπ εκφράζει αισιοδοξία για μια συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
- Εντυπωσιακή επιτυχία για το Zootopia 2: Κατακτά τα ταμεία και ενθουσιάζει τη Disney
- Στάρμερ: Στόχος μας η ταχύτερη ανάπτυξη
- Σαρωτικές αλλαγές στον φόρο ζάχαρης: Τα ροφήματα που τίθενται στο στόχαστρο της βρετανικής κυβέρνησης
![]()
