Η Ρωσία βέβαια δεν θα επιτρέψει κάτι τέτοιο όπως αναφέρθηκε από στενό συνεργάτη του Πούτιν
Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ ο οποίος είναι πολύ στενός σύμμαχος του Πούτιν, ανέφερε σήμερα ότι οι ΗΠΑ επιθυμούν αρχικά να ταπεινώσουν, να διχάσουν και στη συνέχεια να καταστρέψουν τη Ρωσία, και ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν πρόκειται να επιτραπεί ποτέ από τη Ρωσία.
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της χώρας από το 2008 ως το 2012, δήλωσε ότι ένα τέτοιο σχέδιο –αν ποτέ επιτευχθεί– θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για τον κόσμο.
«Η Ρωσία δεν θα επιτρέψει ποτέ μια τέτοια εξέλιξη», είπε μέσω Telegram.
Δείτε επίσης: Από ναζιστικές σημαίες μέχρι… αφίσες του Χίτλερ βρήκε ο ρωσικός στρατός σε βάση του Αζόφ στη Μαριούπολη (pics)
- InnoHealth Forum 2025: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της υγείας και οι δυνατότητες εξοικονόμησης 25% στις δαπάνες
- Υπουργικό συμβούλιο: Στρατηγική ανάκαμψης της κυβέρνησης με επικέντρωση στις εξαγγελίες Μητσοτάκη
- Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένα προβλήματα στον Κηφισό και σε άλλες περιοχές
- Συμφωνία YouTube: 22 εκατομμύρια δολάρια στον Τραμπ για διευθέτηση αγωγής
- Αύριο, Τετάρτη, θα ηχήσουν σειρήνες σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-25»