Η Ρωσία βέβαια δεν θα επιτρέψει κάτι τέτοιο όπως αναφέρθηκε από στενό συνεργάτη του Πούτιν
Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ ο οποίος είναι πολύ στενός σύμμαχος του Πούτιν, ανέφερε σήμερα ότι οι ΗΠΑ επιθυμούν αρχικά να ταπεινώσουν, να διχάσουν και στη συνέχεια να καταστρέψουν τη Ρωσία, και ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν πρόκειται να επιτραπεί ποτέ από τη Ρωσία.
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της χώρας από το 2008 ως το 2012, δήλωσε ότι ένα τέτοιο σχέδιο –αν ποτέ επιτευχθεί– θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για τον κόσμο.
«Η Ρωσία δεν θα επιτρέψει ποτέ μια τέτοια εξέλιξη», είπε μέσω Telegram.
Δείτε επίσης: Από ναζιστικές σημαίες μέχρι… αφίσες του Χίτλερ βρήκε ο ρωσικός στρατός σε βάση του Αζόφ στη Μαριούπολη (pics)
- Βραζιλία: Δολοφονία αυτόχθονα από βαριά οπλισμένους δράστες σε προστατευόμενη περιοχή
- Βενεζουέλα: Δηλώσεις Τραμπ για πιθανές συνομιλίες με την κυβέρνηση Μαδούρο
- Χιλή: Ο πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών υποδηλώνει πλεονέκτημα της ακροδεξιάς στον δεύτερο γύρο
- Σερβία: Αποφασιστικής σημασίας οι εξελίξεις για το ρωσικό διυλιστήριο NIS εντός της εβδομάδας, δηλώνει ο Βούτσιτς
- Ισραήλ: Ο Νετανιάχου εκφράζει σθεναρή αντίθεση σε παλαιστινιακό κράτος υπό την πίεση της ακροδεξιάς
![]()
