Ωστόσο, τόνισε πως είναι υψίστης σημασίας η ενότητα των 27 χωρών της ΕΕ
Η Ουγγαρία δεν θα ασκήσει βέτο στις κυρώσεις της ΕΕ εναντίον της Ρωσίας για την εισβολή της στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν, ενώ τόνισε ότι είναι υψίστης σημασίας η ενότητα των 27 χωρών μελών της Ένωσης.
Σε συνέντευξή του στον ειδησεογραφικό ιστότοπο mandiner.hu ο Ορμπάν πρόσθεσε ότι οι δεσμοί της χώρας του με τη Ρωσία ήταν “ισορροπημένοι και δίκαιοι” μέχρι το πολύ πρόσφατο παρελθόν, όμως ο πόλεμος στην Ουκρανία δημιούργησε μια νέα κατάσταση.
Ωστόσο ο Ούγγρος πρωθυπουργός επεσήμανε ότι δεν θεωρεί πως υπάρχει λόγος η χώρα του να διακόψει τους δεσμούς της με τη Ρωσία στον τομέα της ενέργειας.
- Χρηματοδότηση για την ανακατασκευή Αρχαιολογικού Μουσείου Αργοστολίου
- Προχωρά η επίλυση εκκρεμοτήτων για τις ενισχύσεις των ΟΕΦ, λέει ο Γ. Ανδριανός
- Fintech Athens 5.0: Νέες προοπτικές για το fintech οικοσύστημα στην Αθήνα
- «Ο Εντρικ θα μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης», λέει ο εκπρόσωπός του παρά τα σενάρια δανεισμού
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Εξάρχεια: Διακοπή της κυκλοφορίας στις οδούς Μπενάκη και Καλλιδρομίου μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου
![]()
