Ο Ρώσος πρόεδρος διέταξε τις πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας να βρίσκονται σε κατάσταση υψηλής επιφυλακής μετά τις επιθετικές δηλώσεις των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ
Την είδηση μεταδίδει ο Guardian, επικαλούμενο το Reuters και ανφέρει πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν πήρε αυτή την απόφαση καθώς οι χώρες – μέλη του ΝΑΤΟ υποσχέθηκαν να «θέσουν τη Ρωσία» και τη Λευκορωσία «υπεύθυνες» για τη «βίαιη και εντελώς απρόκλητη και αδικαιολόγητη» «εισβολή» στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με το Sputnik, «οι ανώτατοι αξιωματούχοι κορυφαίων χωρών του ΝΑΤΟ επιδίδονται σε επιθετικές δηλώσεις για τη χώρα μας. Ως εκ τούτου, διατάζω τον υπουργό Άμυνας και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου να θέσουν τις πυρηνικές δυνάμεις αποτροπής του ρωσικού στρατού σε ειδική κατάσταση μάχης», δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας σε ενημέρωση με τον υπουργό Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου, και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ρωσίας, Βαλέρι Γκερασίμοφ.
Δείτε επίσης: Γιγαντιαίο εξοπλιστικό πρόγραμμα 100 δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο Σολτς – «Ο Πούτιν θέλει να φτιάξει μια ρωσική αυτοκρατορία»
- Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία του ΥΠΕΝ για την δόμηση σε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων
- Τραγικό συμβάν στην παραλία Κοινύρων Θάσου: Νεκρός 85χρονος λουόμενος
- Ρίτσαρντ Σιάο: Οι δύο Αρειανοί επχειρηματίες που έκαναν το μεγάλο deal και η σφραγίδα από τους Αντετοκούνμπο
- Παναθηναϊκός: Ο 18χρονος Γιάννης Μπόκος εντυπωσίασε στην προπόνηση
- Η Ντέμι Μουρ θυμάται το εμβληματικό εξώφυλλό της στο Vanity Fair του 1991