Ορθή ήταν η απόφαση του Πούτιν να ακούσει τις εισηγήσεις και να αυτοαπομονωθεί, δήλωσε στο Ιντερφάξ ο ακαδημαϊκός Αλεξάντερ Γκίντσμπουργκ.
Συγκεκριμένα ο ακαδημαϊκός που παρασκευάζει το πρώτο ρώσικο εμβόλιο τόνισε ότι ο Πούτιν έπραξε πάρα πολύ σωστά που αυτοαπομονώθηκε όταν ήρθε σε επαφή με κρούσμα.
«Ως νομοταγής άνθρωπος ακολουθεί τις ιατρικές οδηγίες, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους τους συμπολίτες μας, ότι όλοι πρέπει να φερόμαστε το ίδιο ενσυνείδητα», είπε ο διάσημος Ρώσος μικροβιολόγος, εκτιμώντας ότι «μία εβδομάδα είναι απολύτως επαρκής, ωστόσο τα συγκεκριμένα χρονικά όρια είναι θέμα απόφασης των ειδικών που παρακολουθούν τον Πούτιν».
Δείτε επίσης: Ιράν: Ενέκρινε το ρωσικό μονοδοσικό εμβόλιο Sputnik-Light
- Αποτροπιασμός από το ΠΑΣΟΚ για το βίαιο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη κατά στελεχών της ΝΔ
- Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Νάρκωναν και βίαζαν γυναίκα – Ανήλικος θύμα πορνογραφίας μέσω chat γνωριμιών
- Σοβαρό ατύχημα στη Μύκονο: Αγοράκι 2,5 ετών έπεσε σε πισίνα ξενοδοχείου
- Ενίσχυση της Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τη Νέα Ιματιοθήκη του Δήμου Αιγάλεω
- Η Μόνικα Μπάρμπαρο εντάσσεται στο prequel του Ocean’s Eleven
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

