Ορθή ήταν η απόφαση του Πούτιν να ακούσει τις εισηγήσεις και να αυτοαπομονωθεί, δήλωσε στο Ιντερφάξ ο ακαδημαϊκός Αλεξάντερ Γκίντσμπουργκ.
Συγκεκριμένα ο ακαδημαϊκός που παρασκευάζει το πρώτο ρώσικο εμβόλιο τόνισε ότι ο Πούτιν έπραξε πάρα πολύ σωστά που αυτοαπομονώθηκε όταν ήρθε σε επαφή με κρούσμα.
«Ως νομοταγής άνθρωπος ακολουθεί τις ιατρικές οδηγίες, δίνοντας το παράδειγμα σε όλους τους συμπολίτες μας, ότι όλοι πρέπει να φερόμαστε το ίδιο ενσυνείδητα», είπε ο διάσημος Ρώσος μικροβιολόγος, εκτιμώντας ότι «μία εβδομάδα είναι απολύτως επαρκής, ωστόσο τα συγκεκριμένα χρονικά όρια είναι θέμα απόφασης των ειδικών που παρακολουθούν τον Πούτιν».
Δείτε επίσης: Ιράν: Ενέκρινε το ρωσικό μονοδοσικό εμβόλιο Sputnik-Light
- Ουκρανία: Τραυματισμός οκτώ ρώσων πυροσβεστών από επίθεση drones στη Χορλίβκα
- Η CIA προγραμματίζει την κατάργηση 1.200 θέσεων εργασίας, σύμφωνα με την Washington Post
- Γερμανία: Πολιτικά κίνητρα πίσω από την κατάταξη της AfD ως δεξιάς εξτρεμιστικής οργάνωσης
- Η γερμανική κυβέρνηση απαντά στον Ρούμπιο σχετικά με την τυραννία που μεταμφιέζεται σε δημοκρατία
- Ατύχημα κάθε τρεις μέρες στα τρένα: Μια επείγουσα κατάσταση
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr