Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι οι συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας συνεχίζονται διαδικτυακά
Στη συνάντηση που είχε στη Μόσχα με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, ο Πούτιν εξέφρασε την ελπίδα ότι οι διαπραγματεύσεις με την ουκρανική πλευρά θα έχουν «θετικό αποτέλεσμα».
Νωρίτερα ο γ.γ. των Ηνωμένων Εθνών κάλεσε τη Μόσχα και το Κίεβο να εργαστούν σε συντονισμό με τον ΟΗΕ για το άνοιγμα «ανθρωπιστικών διαδρόμων» στην Ουκρανία, με σκοπό την απομάκρυνση του άμαχου πληθυσμού από περιοχές όπου μαίνονται οι εχθροπραξίες.
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ απέρριψε πρόταση του Κιέβου για τη διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών στη Μαριούπολη.
Δείτε επίσης: Παγκόσμια Τράπεζα: Τουλάχιστον τρία χρόνια θα διαρκέσει το σοκ από τις αυξήσεις των τιμών σε τρόφιμα και καύσιμα
- Δασμοί: Η στρατηγική του Ντόναλντ Τραμπ και οι πιθανές συνέπειες
- Επιστροφή της Ταράτσας του Φοίβου στο θέατρο Άλσος
- Κοινωνικές ανισότητες: Πόσες ζωές κόβουν;
- Εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη: Έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. για την έκρηξη σε τράπεζα και σχέσεις με φυλακισμένους
- Σοβαρό τροχαίο στην ΕΟ Θεσσαλονίκης Μουδανιών: ΙΧ συγκρούστηκε με όχημα έργου, τραυματίας ο εργάτης