Την απάντηση της Ρωσίας παρέλαβαν σήμερα οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, στις προτάσεις που έκαναν για την ασφάλεια.
Στην γνωστοποίηση αυτή προχώρησε ο ανώτερος αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, προσθέτοντας ότι η απάντηση παραδόθηκε στον πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Ρωσία Τζον Σάλιβαν στη Μόσχα.
Νωρίτερα το ρωσικό πρακτορείο TASS μετέδωσε ότι ο Αμερικανός πρέσβης στην Μόσχα Τζον Σάλιβαν αποχώρησε από το κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών χωρίς να προβεί σε σχόλια, υπενθυμίζοντας ότι νωρίτερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ιταλό ομόλογό του Λούίτζι Ντι Μάιο, δήλωσε ότι οι ρωσικές απαντήσεις στις προτάσεις των ΗΠΑ για τα ζητήματα ασφαλείας θα διαβιβασθούν στους Αμερικανούς εκπροσώπους εντός της ημέρας.
Δείτε επίσης: Ουκρανία: Η Ρωσία συνεχίζει να αποσύρει τα στρατεύματα της μετά τις στρατιωτικές ασκήσεις
- Θεσσαλονίκη: Όλες οι φετινές εκδηλώσεις εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Αντίστασης κατά του ναζισμού, την Παρασκευή
- Η επικοινωνία Χαρίτση με την αντιπολίτευση, η προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη και ο ρόλος του Δούκα
- Σημαντικές εξελίξεις με τους 28 συλληφθέντες για εγκληματική οργάνωση στη Θεσσαλονίκη
- Ινδία – Πακιστάν: Οι πυρηνικοί εθνικισμοί και οι γεωπολιτικές προεκτάσεις
- Μια ζωή: Ο μονόλογος μιας μοδίστρας – Η επιτυχία της παράστασης συνεχίζεται στο Πτι Παλαί