Ο κυβερνήτης της ρωσικής δυτικής επαρχίας Κουρσκ,στα σύνορα με την Ουκρανία, δήλωσε ότι εκτοξεύτηκαν από την Ουκρανία πολυάριθμοι όλμοι
Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Telegram, ο κυβερνήτης της επαρχίας Ρομάν Σταροβόιτ ανέφερε ότι δεν υπάρχουν θύματα ούτε ζημιές.
Το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει την εγκυρότητα των ισχυρισμών του κυβερνήτη.
Η ουκρανική πλευρά δεν σχολίασε το συμβάν.
Ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις συνεχίζουν να πλήττουν τη Μαριούπολη
Ο στρατός της Ουκρανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι ρωσικά αεροπλάνα συνέχισαν να εξαπολύουν επιθέσεις κατά της πολιορκημένης πόλης της Μαριούπολης, εστιάζοντας στη χαλυβουργία Azovstal όπου έχουν καταφύγει στρατεύματα και πολίτες.
Σε ανάρτηση στο Facebook, το γενικό επιτελείο των ενόπλων δυνάμεων αναφέρει επίσης ότι ο ουκρανικός στρατός ανέκτησε τον έλεγχο τεσσάρων οικισμών στην περιφέρεια του Χαρκόβου.
Ρωσική πυραυλική επίθεση στο αεροδρόμιο της Οδησσού
Ο διάδρομος δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί, ανακοίνωσε σήμερα ο ουκρανικός στρατός.
Την ίδια ώρα, ο κυβερνήτης της ρωσικής δυτικής επαρχίας Κουρσκ, που συνορεύει με την Ουκρανία, δήλωσε ότι εκτοξεύτηκαν από την κατεύθυνση της Ουκρανίας πολυάριθμοι όλμοι σήμερα σε ένα ρωσικό σημείο ελέγχου.
Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Telegram, ο κυβερνήτης της επαρχίας Ρομάν Σταροβόιτ ανέφερε ότι δεν υπάρχουν θύματα ούτε ζημιές. Το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει την εγκυρότητα των ισχυρισμών του κυβερνήτη. Η ουκρανική πλευρά δεν σχολίασε το συμβάν.
Δείτε επίσης: Βρετανία: Παραιτήθηκε ο βουλευτής που παραδέχθηκε ότι παρακολούθησε δύο φορές πορνό σε συνεδριάσεις της Βουλής
- Ανακάλυψη θησαυρών: Ολλανδός ερευνητής τέχνης ανακτά κλεμμένα έγγραφα
- Η Κάρπαθος ανάμεσα στις κορυφαίες ταξιδιωτικές προτάσεις της Ευρώπης για το 2025
- Ο πρόεδρος των Μπακς εκφράζει αισιοδοξία για την παραμονή του Γιάννη
- Κέρκυρα: Ένα μοναδικό σπίτι που εντυπωσίασε τους New York Times
- Η ανατροπή του Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Νέα περιοδεία στη Βόρεια Αμερική το 2025