Τραγωδία στο Κουρδιστάν: Δύο άμαχοι χάνουν τη ζωή τους από drone που προερχόταν από το Ιράν

Τραγωδία στο Κουρδιστάν: Δύο άμαχοι χάνουν τη ζωή τους από drone που προερχόταν από το Ιράν

Δύο άμαχοι, ένας άνδρας και η σύζυγός του, σκοτώθηκαν στην αυτόνομη περιφέρεια του Κουρδιστάν, στο βόρειο drone-dechthikan-amerikanikes-stratiotikes-vaseis-se-irak-kai-syria>Ιράκ, όταν drone φορτωμένο με εκρηκτικά έπεσε πάνω στο σπίτι τους, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές που ανακοίνωσαν το γεγονός τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η υπηρεσία αντιτρομοκρατικού αγώνα της περιφέρειας της Κουρδιστάν επιβεβαίωσε ότι το συμβάν σημειώθηκε στις 00:15 (τοπική ώρα), όταν το drone, που προερχόταν από το Ιράν, συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή στη Ντάρα Σακράν, στην επαρχία Αρμπίλ.

Ο κυβερνήτης της Αρμπίλ, Ομέντ Χοσνάου, καταδίκασε το περιστατικό μέσω Facebook, χαρακτηρίζοντάς το ως «παραβίαση του διεθνούς δικαίου» και «έγκλημα πολέμου».

Loading

Play