Τραγωδία στο Νιου Τζέρσεϊ: 2χρονο κοριτσάκι πέθανε αφού ξεχάστηκε για 7 ώρες στο αυτοκίνητο

Το κοριτσάκι βρήκε τραγικό θάνατο λόγω υψηλής θερμοκρασίας

Ένα 2χρονο κοριτσάκι από το Νιου Τζέρσεϊ πέθανε καθώς ξεχάστηκε στο αυτοκίνητο για 7 ώρες, όπως γράφει η «Daily Mail».

propoli

Το μικρό κορίτσι δεν άντεξε την υψηλή θερμοκρασία που είχε αναπτυχθεί μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στο δρόμο, δίπλα στο σπίτι της οικογένειας.

Το παιδί εντοπίστηκε από έναν γείτονα της οικογένειας, ο οποίος κάλεσε ασθενοφόρο. Δυστυχώς, το κοριτσάκι έπαθε καρδιακή ανακοπή και έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, αλλά ήταν πλέον αργά.

Η αστυνομία χτύπησε την πόρτα και ενημέρωσε τους γονείς για την τραγωδία. Μάρτυρες δήλωσαν ότι οι γονείς ούρλιαζαν από τον πόνο όταν συνειδητοποίησαν ότι το κοριτσάκι τους είχε χαθεί μέσα στο όχημα.

Το παιδί είναι το 22ο που πεθαίνει φέτος στις ΗΠΑ από εγκατάλειψη σε αυτοκίνητο, τέσσερα από τα οποία συνέβησαν μέσα σε μια εβδομάδα τον Αύγουστο.

«Κάθε γονιός έχει κάνει λάθη, ανεξάρτητα από το πώς φαίνεται. Δυστυχώς, μερικά από τα λάθη καταλήγουν σε τραγωδία και κανείς μας δεν το περιμένει», δήλωσε μητέρα, που έχασε την 20 μηνών κόρη της με τον ίδιο, τραγικό, τρόπο.

Aliri

Δείτε επίσης: Lukoil: Σκοτώθηκε ο πρόεδρος της δεύτερης μεγαλύτερης ρωσικής πετρελαϊκής – Έπεσε από το 6ο όροφο νοσοκομείου

Loading