Συναγερμός έχει σημάνει στην Βρετανία καθώς ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι τα κρούσματα μπορεί να φτάσουν τις 100.000 ημερησίως.
«Εξετάζουμε προσεκτικά τα δεδομένα και δεν θα εφαρμόσουμε το σχέδιο Β των μέτρων έκτακτης ανάγκης σε αυτό το σημείο, αλλά θα παραμείνουμε σε εγρήγορση, προετοιμαζόμενοι για όλα τα ενδεχόμενα», είπε σε συνέντευξη Τύπου.
Επίσης τόνισε ότι η χώρα χάνει έδαφος στην προσπάθεια να νικήσει την πανδημία, προσθέτοντας ότι οι άνθρωποι πρέπει να προσέλθουν για να εμβολιαστούν κατά της νόσου.
«Βρισκόμαστε σε μια κούρσα, μια κούρσα μεταξύ του εμβολίου και του ιού. Και παρόλο που προπορευόμαστε σε αυτή την κούρσα, η απόσταση μειώνεται», ανέφερε ο Τζάβιντ.
«Αν θέλουμε να διασφαλίσουμε αυτές τις ελευθερίες μακροπρόθεσμα, τότε το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάμε (να εμβολιαστούμε), για άλλη μια φορά, όταν έρθει αυτή η στιγμή», συμπλήρωσε.
Δείτε επίσης: Δικηγόρος Ναβάλνι: Ο Ναβάλνι έχει λόγους να κερδίσει την αγωγή κατά της Yves Rocher
- UEFA: Ποινή για τη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω «ρατσιστικής συμπεριφοράς» των φιλάθλων της
- Το τελευταίο «αντίο» στον Πέτρο Μολυβιάτη – Τυλιγμένη με την ελληνική σημαία η σορός του (εικόνες)
- Χαιριστανίδου: «Ας ζήσουμε μαζί το Ευρωμπάσκετ»
- Νέες επιδοτήσεις για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω του ΕΣΠΑ
- Συνάντηση Χαρίτση – Δούκα: Κοινός στόχος η ενδυνάμωση της τοπικής αυτοδιοίκησης
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr