Μαζωνάκης: Την ώρα που το ΕΚΑΒ τον μετέφερε, η Γάκα έκανε πλασμαφαίρεση σε άλλη ασθενή
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ / EUROKINISSI)

Μαζωνάκης: Την ώρα που το ΕΚΑΒ τον μετέφερε, η Γάκα έκανε πλασμαφαίρεση σε άλλη ασθενή

Νέα δεδομένα έρχονται στο προσκήνιο σχετικά με όσα φέρεται να συνέβησαν στο ιατρείο του Κολωνακίου τις κρίσιμες στιγμές μετά την κατάρρευση του Γιώργου Μαζωνάκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, λίγα λεπτά αφότου ο τραγουδιστής αποχώρησε από το ιατρείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η 56χρονη γιατρός φέρεται να επέστρεψε στον χώρο και να συνέχισε τη δραστηριότητά της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η γιατρός άλλαξε ρούχα και στη συνέχεια μπήκε στο διπλανό δωμάτιο, όπου βρισκόταν Ελβετίδα ασθενής που υποβαλλόταν σε πλασμαφαίρεση. Όταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο υπνοθεραπευτής τη ρώτησε γιατί δεν συνόδευσε τον Μαζωνάκη στο νοσοκομείο, φέρεται να απάντησε ότι είχε άλλη πελάτισσα.

Η θεραπεία της δεύτερης ασθενούς

Στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και σε νέα θεραπεία που φέρεται να προτάθηκε στη δεύτερη ασθενή, με κόστος 1.600 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν, η γιατρός έδωσε οδηγίες σε νοσηλεύτρια, η οποία είχε προηγουμένως βρεθεί μπροστά στο περιστατικό με τον Μαζωνάκη, να λάβει περίπου 60 ml αίματος από την ασθενή και να το υποβάλει σε φυγοκέντρηση με το μηχάνημα MiraCell.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία εντάσσονται στην ευρύτερη έρευνα για τη λειτουργία του ιατρείου και τις ιατρικές πράξεις που πραγματοποιούνταν σε αυτό. Παράλληλα, εξετάζονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Γιώργος Μαζωνάκης υπέστη την καρδιακή ανακοπή, καθώς και όσα συνέβησαν πριν και μετά την άφιξη του ΕΚΑΒ.

Οι Αρχές αξιολογούν τις καταθέσεις των εμπλεκομένων, τις ιατρικές πράξεις που πραγματοποιήθηκαν εκείνη την ημέρα και το χρονικό των κρίσιμων λεπτών που ακολούθησαν την κατάρρευση του τραγουδιστή.

Loading

Play