Βιασμός στον Ασπρόπυργο: Ελεύθερος ο οδηγός λεωφορείου μετά την καταγγελία 27χρονης – Τη βίασε μέσα σε βαν και την παράτησε μέσα στα αίματα

Η 27χρονη ήταν η μόνη επιβάτιδα στο λεωφορείο και αυτός φέρεται να την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία στο βουνό, όπου και τη βίασε.

Οδηγός ιδιωτικού λεωφορείου που μετέφερε εργαζόμενους σε εργοστάσια της περιοχής του Ασπροπύργου συνελήφθη μετά από καταγγελία 27χρονης ότι την βίασε.

propoli

Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ο 46χρονος με καταγωγή από την Αλβανία εργάζεται ως οδηγός λεωφορείου, που μεταφέρει εργαζόμενους σε εργοστάσια στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Η 27χρονη κοπέλα, υπάλληλος του εργοστασίου για το οποίο εργάζεται ο 46χρονος, είπε ότι μετά την παραλαβή της από τον σταθμό του Προαστιακού ο οδηγός την οδήγησε στο βουνό και εν συνεχεία τη βίασε.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα (13/5), λίγο μετά τις 06:00 το πρωί, με τον οδηγό, σύμφωνα με την καταγγελία, να αναφέρει στη νεαρή ότι δεν υπάρχει χώρος στο λεωφορείο και να περιμένει λίγο στον σταθμό, για να περάσει ξανά και να την παραλάβει.

Λίγη ώρα αργότερα ο 46χρονος επέστρεψε. Η 27χρονη ήταν η μόνη επιβάτιδα στο λεωφορείο και αυτός φέρεται να την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία στο βουνό, όπου και τη βίασε. Στη συνέχεια, οδήγησε ξανά το λεωφορείο μέχρι το εργοστάσιο, όπου εργάζεται η νεαρή, και την άφησε σε κατάσταση σοκ και -κατά πληροφορίες- με αίματα.

Η 27χρονη μετά το περιστατικό μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου, όπου και κατήγγειλε τον οδηγό.

Loading