Η Αθηναΐς Νέγκα μάς παρουσιάζει τα παιδιά της! (pic)

Η παρουσιάστρια Αθηναΐς Νέγκα θέλοντας να πάρει θέση αναφορικά με το αν πρέπει κανείς να δημοσιεύει τα πρόσωπα των παιδιών του στα social media, ανέβασε τα δικά της.

propoli

Με ένα κείμενο της ως λεζάντα στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με τα παιδιά της, παρουσιάζει τη ζωή της με αυτά καθώς και τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι δεν κάνει κακό να δημοσιεύσει φωτογραφία τους.

«Πέρα από την εντύπωση που δίνουν οι φώτο, η ζωή με 2 παιδιά-όπως πολλοί γνωρίζετε δεν είναι εύκολη.

  1. Υπάρχουν λίγες στιγμές όπως αυτή και πολλές τρομακτικές δυσκολίες που αν συνεχίσουν θα αρχίσει εκτός από το brain drain και το family drain και όλοι με οικογένειες θα τρέχουμε στην Αυστραλία να πλύνουμε πιάτα.
    Επίσης
  2. Δεν πιστεύω πως τα παιδιά χρειάζεται να τα κρύβουμε. Δεν είμαι τόσο διάσημη ίσως και δεν φοβάμαι πως θα τρέξουν παπαράτσι στα σχολεία τους. Δημοσιεύω φώτο γιατί η δημοσιότητα τους δεν διαφέρει από το να κάτσω στο κέντρο μιας πλατείας και να μας δουν οι περαστικοί. Το άχαρο με το instagram είναι το «μετά», το είδος της σημερινής δημοσιογραφίας που ασχολείται με την αναδημοσίευση -και δεν έχει καταλάβει τι έχει πλέον αξία και τι όχι -είναι παγκόσμιο το πρόβλημα όχι ελληνικό και σαφώς δεν είναι όλα τα posts «είδηση».

Από την πλευρά των συναδέλφων, είναι δύσκολο να γεμίσεις κοινωνικά και gossip με το πολύ μικρό ελληνικό Star system. Ωστόσο κάποια πράγματα πρέπει απλά να τα ανεβάζουμε «γιατί έτσι μας ήρθε» – δεν αναπαράγονται όλα τα αστειάκια καλά ή κρύα, δεν είναι όλες οι φώτο να τις πάρουν τα site.

Έκτος από την αμηχανία, η gossip δημοσιογραφία μαστίζεται και από βαρεμάρα. Έχουμε γίνει φρικτά βαρετοί όλοι εξ αιτίας της πληκτικής αναπαραγωγής μας.
Δεν μπορούμε -είναι η άποψη μου -να σερβίρουμε στον τηλεθεατή διαρκώς κάθε μπαρουφίτσα, κάθε post με μαγιό διότι φωνάζει «χεστήκαμε πού πήγε η τάδε διακοπές» και η τάδε δεν φταίει γιατί «ανέβασε» χωρίς πάντα να έχει την διάθεση το θέμα να γίνει μεγαλύτερο, αλλά επειδή κάτι. ήθελε να πει σ αυτούς που έχουν το ενδιαφέρον κ την παρακολουθούν.
Επιστρέφω στο οικογενειακό…

  1. Οι λίγες στιγμές «σχεδόν ευτυχίας» που σας έλεγα, στην ξεχειλισμένη από υποχρεώσεις, αστάθεια και δύσκολες επιλογές ζωή μου, θα ήταν ανέφικτες χωρίς την ιώβια υπομονή του Γιάννη που μαζί με το μωρό, διαχειρίζεται την μεγάλη κόρη μου, τα προβλήματα μου και εμένα. Τα καταφέρνει, δέχεται και την πλάκα -δεν ξέρω κανέναν πιο ήρωα. Μεγάλο ευχαριστώ και στην μεγάλη κόρη μου, αν υπήρχε παγκόσμιο βραβείο «καλής αδερφής» θα της άξιζε. Στον σύζυγο θα έδινα «χρυσή μπάλα» και ένα εκατομμύριο πριμ!», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Δείτε τη φωτογραφία:

A post shared by @athinaisnega on

Loading