Οικονομόπουλος και Αραβανή έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Λέτε να φάμε κουφέτα; Νίκος Οικονομόπουλος και Ευαγγελία Αραβανή έκαναν το καθοριστικότερο βήμα στη σχέση τους, αποφασίζοντας να συζήσουν.

propoli

Ναι, καλά διαβάσατε! Ο γνωστός τραγουδιστής που καίει γυναικείες καρδιές σε κάθε εμφάνιση στις πίστες και το μοντέλο που βάζει φωτιά στις σκέψεις των ανδρών αποφάσισε να μείνει κάτω από την ίδια στέγη!

Τα παιδιά είναι ερωτευμένα, πολύ ερωτευμένα και δεν το κρύβουν, ούτε παίζουν κρυφτούλι με τους παπαράτσι. Άλλωστε φροντίζουν να κρατούν μακριά τις προσωπικές τους στιγμές από τα αδιάκριτα φλας και τα τροφοδοτούν τόσο, όσο…

Οι μήνες που ακολούθησαν από τη γνωριμία του τραγουδιστή και του μοντέλου ήταν καταιγιστικοί, με αποτέλεσμα να αποτελούν ίσως το πιο πολυφωτογραφημένο ζευγάρι της εγχώριας σόουμπιζ και με το δίκιο του, δεδομένου ότι κάθε εμφάνισή του αποτελεί είδηση για όσους ασχολούνται με το life style.

Σοβαρεύει η σχέση τους

Συγκατοικώντας, οι κακές γλώσσες λένε πως στην ουσία Οικονομόπουλος και Αραβανή δίνουν στη σχέση τους έναν πιο σοβαρό τόνο, αποδεικνύοντας ότι αυτό που ζουν τώρα έχει σοβαρές προεκτάσεις.

Οι δυο τους διαμορφώνουν τη νέα τους «φωλιά» στην περιοχή της Βούλας, με το σπίτι του τραγουδιστή να βρίσκεται κοντά στην κεντρική πλατεία της περιοχής και να έχει θέα τη θάλασσα.

Το ρεπορτάζ λέει πως πρόκειται για μια μεζονέτα σε συγκρότημα κατοικιών η οποία ξεχωρίζει για τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και αισθητική της.

 

Loading