Απόψε στις 23:00, η δραματική σειρά Η γη της ελιάς επιστρέφει με νέες αποκαλύψεις και εντάσεις που ανατρέπουν τις ισορροπίες.
Ο Μανώλης αποκαλύπτει για πρώτη φορά την αγάπη του στην Αμαλία, ενώ εκείνη του δείχνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα συναισθήματά της, αφήνοντάς τον άφωνο. Στο μεταξύ, η ανακάλυψη του Στέλιου, του αστυνόμου, στο γραφείο της Μαρουσώς ενοχοποιεί την ίδια ακόμα περισσότερο, δημιουργώντας νέα προβλήματα.
Η Αμαλία έρχεται σε ρήξη με τον Αντώνη, καθώς η ζημιά που προκάλεσε ο Μανώλης την επηρεάζει άμεσα. Παράλληλα, ο Λεωνίδας και η Μαργαρίτα απολαμβάνουν ένα δείπνο στην ταβέρνα, αλλά η παρουσία ενός λάθος ατόμου τους δημιουργεί προβλήματα.
Ο Παρασκευάς προσπαθεί να φέρει κοντά την Ισμήνη και τον Μιχάλη, όμως η πρώτη τους συνάντηση αποδεικνύεται πιο δύσκολη από όσο περίμεναν. Η Αναστασία, μαθαίνοντας για το ραντεβού της Μαργαρίτας με τον Λεωνίδα, εκφράζει την ανησυχία της.
Μην χάσετε το νέο επεισόδιο της σειράς που καθηλώνει το κοινό με τις ανατροπές και τις συγκινήσεις της.
Βίντεο:
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()
