Η κωμωδία του Πιερ Σαλβαδορί, «La Vénus électrique», θα είναι αυτή που θα ανοίξει την αυλαία του 79ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών στις 12 Μαΐου. Την ίδια ημέρα, η 11η ταινία του σκηνοθέτη θα κάνει το ντεμπούτο της και στις γαλλικές αίθουσες.
Ο σκηνοθέτης Πιερ Σαλβαδορί εξέφρασε την ενθουσιασμό του για το Φεστιβάλ, δηλώνοντας: «Οι Κάννες υμνούν όλα όσα αγαπώ στον κινηματογράφο: την σκηνοθεσία, την τόλμη, την ελευθερία και τους δημιουργούς. Το Φεστιβάλ ανακαλύπτει νέους κινηματογραφιστές, τους στηρίζει και τους τιμά.
Με τον δικό της τρόπο, η ταινία μου εκφράζει όλη την πίστη και την αγάπη που έχω για την τέχνη του κινηματογράφου» δήλωσε ο σκηνοθέτης. Αυτή η δήλωση υπογραμμίζει τη σημασία του φεστιβάλ για τους δημιουργούς και την κινηματογραφική κοινότητα.
![]()

