Αντίο Νέα Υόρκη: ο Ρόμπερτ Σον Λέοναρντ επέλεξε να μεγαλώσει τα παιδιά του στην επαρχία

Αντίο Νέα Υόρκη: ο Ρόμπερτ Σον Λέοναρντ επέλεξε να μεγαλώσει τα παιδιά του στην επαρχία

Ο Ρόμπερτ Σον Λέοναρντ άφησε πίσω τη Νέα Υόρκη και αποφάσισε να μεγαλώσει τα παιδιά του στην επαρχία, επιλέγοντας μια πιο ήσυχη καθημερινότητα για την οικογένειά του. Η επιλογή του συνδέεται με την επιστροφή του στο Ρίτζγουντ του Νιου Τζέρσεϊ, εκεί όπου μεγάλωσε.

Ο ηθοποιός, γνωστός και ως ο νεαρός κύριος Νιλ Πέρι από την ταινία Ο κύκλος των χαμένων ποιητών, περιέγραψε την απόφασή του ως ένα βήμα μακριά από τη μεγάλη πόλη. Όπως είπε, αν οι μεγαλουπόλεις έχουν κουράσει κάποιον, μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμά του.

«Ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να [ζήσω με την οικογένειά μου] στη Νέα Υόρκη», δήλωσε ο Λέοναρντ στο περιοδικό People.

«Η σύζυγός μου, μου είπε: Χρειάζεσαι νοσταλγία. Ζεις μέσα σε αυτήν», πρόσθεσε.

Ο Λέοναρντ είχε μετακομίσει στη Νέα Υόρκη σε ηλικία μόλις 16 ετών για να ασχοληθεί με το θέατρο, όμως τελικά επέστρεψε στην πατρίδα του. Όπως εξήγησε, ήθελε να προσφέρει στις τρεις κόρες του την παιδική ηλικία που αξίζουν.

«Εκτιμούσα πάντοτε όλες τις στιγμές που πέρασα [στον τόπο μου]. Τώρα μοιράζω πίτσα τις Πέμπτες στο ίδιο δημοτικό σχολείο που πήγαινα κι εγώ. Η κόρη μου είναι μαζορέτα στο ίδιο γήπεδο του λυκείου που πήγαινα κι εγώ. Το λατρεύω αυτό», είπε.

«Χρειάζομαι μια πόρτα με σήτα και να βλέπω τα παιδιά να τρέχουν στην πίσω αυλή. Ωστόσο, [οφείλω να παραδεχτώ] ότι το να μεγαλώνεις στη Νέα Υόρκη [σου προσφέρει μια δόση πραγματικότητας] και πολλά περισσότερα από ό,τι ένα ομοιογενές προάστιο», κατέληξε.

Η επιλογή αυτή δεν ήταν η μόνη ένδειξη ότι ο Ρόμπερτ Σον Λέοναρντ δεν δίνει μεγάλη σημασία στον κοσμικό τρόπο ζωής. Παρά την επιτυχία της σειράς House, όπου υποδύθηκε τον Τζέιμς Γουίλσον για οκτώ σεζόν, είχε πει στο Entertainment Weekly ότι η φασαρία της τηλεόρασης δεν ταίριαζε ιδιαίτερα στο στυλ του.

«Είμαι πολύ τεμπέλης σε αυτό το θέμα», είχε δηλώσει στο EW το 2007.

«Σε αυτή τη φάση, το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για να βγάλω τα περισσότερα χρήματα μου αρκεί. Θέλω να διαβάζω βιβλία, να πηγαίνω βόλτες και να μαγειρεύω. Υποθέτω ότι υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν τη δουλειά και αυτό είναι υπέροχο. Εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς. Μου αρέσει να αναλαμβάνω ρόλους και λατρεύω το θέατρο, αλλά τα γυρίσματα, δεν τα καταλαβαίνω. Μου φαίνονται ανιαρά», εξήγησε.

*Με πληροφορίες από: Entertainment Weekly

Loading

Play