Χριστίνα Αλεξανιάν: «Το πρόβλημα υγείας το αντιμετώπισα με ψυχραιμία»

“Είπα: οκ, τι είναι αυτό, πείτε μου πότε χειρουργείται; Δεν έχεις χρόνο για να το λιβανίσεις, να λες: γιατί σε μένα; Είναι σε σένα όπως θα ήταν στον οποιονδήποτε”

Στον καναπέ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κάθισε το μεσημέρι της Παρασκευής η Χριστίνα Αλεξανιάν. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και στον Δημήτρη Μακαλιά, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

propoli

«Είμαι πολύ τυχερή. Πέρσι, ανήμερα της Αγίας Χριστίνης, πραγματικά ξεπέρασα κάτι απ’ αυτά που λες ότι τα βρίσκεις τυχαία. Πήγα για άλλο και βρήκα κάτι άλλο. Είμαι πολύ ευγνώμων και στον γιατρό μου, τον Ηλιάδη, αλλά και σε όλο το επιτελείο που το αντιμετώπισαν τέλεια», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Αλεξανιάν.

«Θα σας φανεί περίεργο αλλά είχα μία τρελή ψυχραιμία. Είπα: οκ, τι είναι αυτό, πείτε μου πότε χειρουργείται; Δεν ξέρω, ίσως είναι η άμυνα, όταν αντιμετωπίζεις κάτι πραγματικά δύσκολο, να επιστρατεύεις όλες σου τις δυνάμεις, να μην σπαταληθείς, για να το αντιμετωπίσεις», παραδέχεται η ηθοποιός.

«Θεωρώ ότι όταν συμβαίνει κάτι πραγματικά δύσκολο, πρέπει να συσπειρώνεις ό,τι δύναμη έχεις για να το αντιμετωπίσεις. Δεν έχεις χρόνο για να το λιβανίσεις και να το κλάψεις το θέμα, να λες: γιατί σε μένα Παναγιά μου; Είναι σε σένα όπως θα ήταν στον οποιονδήποτε», τονίζει η Χριστίνα Αλεξανιάν.

«Έτσι ήμουν πάντα εγώ, φιλοσοφούσα τη ζωή. Δεν θα ζήσουμε 2.500 χρόνια, αυτό είναι το τσιτάτο μου και αυτή είναι η αλήθεια. Θέλω να χαίρομαι την κάθε στιγμή, την κάθε συνεργασία, το κάθε βλέμμα που ακουμπάει σε ανθρώπους που αγαπώ. Ίσως γι’ αυτό το αντιμετώπισα και με ψυχραιμία», εξομολογείται η Χριστίνα Αλεξανιάν.

Δείτε επίσης: Υπ. Ανάπτυξης: Τροπολογία για ολονύχτια λειτουργία των καταστημάτων

Loading