Δανάη Μπάρκα: «Έχω νιώσει ότι κάποιος με προσεγγίζει επειδή είμαι αναγνωρίσιμη»

«Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον με καλλιτέχνες, οπότε αντιλαμβανόμουν ποιος μπορεί να σε προσεγγίζει με δόλο», λέει η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια απάντησε και για το αν η αναγνωρισιμότητα έβλαψε την προσωπική της ζωή.

propoli

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σου, είπες πρόσφατα πως νιώθεις ότι έρχεται κάτι καλό.

Αυτό δεν πήγαινε σε έναν άνθρωπο. Περιέγραφε μια κατάσταση. Έπειτα από τρία χρόνια λανθασμένης διαχείρισης χρόνου, έμαθα ότι πρέπει να αφήνω χώρο και σε άλλα πράγματα εκτός από τη δουλειά.

Η ευρεία αναγνωρισιμότητα έβλαψε την προσωπική σου ζωή;

Δεν ξέρω αν την έβλαψε η αναγνωρισιμότητα ή η διαχείρισή της, είτε από μένα είτε από όσους έχω συναναστραφεί τα τελευταία χρόνια. Τα πράγματα έχουν δύο όψεις. Υπάρχουν στιγμές που έχω νιώσει ότι κάποιος με προσεγγίζει επειδή είμαι αναγνωρίσιμη. Μην ξεχνάς ότι μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον με καλλιτέχνες, οπότε αντιλαμβανόμουν ποιος μπορεί να σε προσεγγίζει με δόλο.

Άρα έχεις γίνει πιο καχύποπτη;

Σίγουρα ήμουν πιο αυθόρμητη. Ίσως για αυτό οι φίλοι μου είναι οι ίδιοι από το Λύκειο. Έχουν προστεθεί μόνον ένας ή δύο άνθρωποι, που είναι και εκτός χώρου. Έχουν υπάρξει όμως και άτομα που έχουν απομακρυνθεί εξαιτίας αυτής της αναγνωρισιμότητας. Είτε γιατί δεν άντεξαν ότι βγαίναμε και μας κοιτούσε όλο το μαγαζί είτε το ένιωσα εγώ και για να τους προστατεύσω τους έβγαλα από τη δύσκολη θέση.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Τον Σεπτέµβριο βαφτίζουν τον γιο τους

Loading