Διάψευση από τον Σ. Τανιμανίδη σχετικά με τις φήμες περί φοροδιαφυγής

Στο φως έχει έρθει τις τελευταίες ώρες μια υπόθεση φοροδιαφυγής από influencer, με τον Σάκη Τανιμανίδη να ξεκαθαρίζει ότι δεν εμπλέκεται στο συγκεκριμένο θέμα.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ανέφερε ότι ο γνωστός παρουσιαστής είναι ο influencer που δεν δήλωνε τα χρηματικά ποσά που έπαιρνε ως αμοιβή από εταιρίες για την πώληση ή την προώθηση προϊόντων. Η πλευρά του Σάκη Τανιμανίδη, όμως, το διαψεύδει.

propoli

Πρόσωπο από το περιβάλλον του γνωστού παρουσιαστή μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και διέψευσε ότι υπήρχε περιστατικό φοροδιαφυγής.

«Το πρόστιμο αφορά την εταιρεία παραγωγής του World Party, όπου ιδιοκτήτες ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, η οποία μάλιστα πλέον έχει κλείσει.

Το πρόστιμο φέρεται να ήταν ένα ποσό μεταξύ 10.000 με 30.000 ευρώ όπου εξοφλήθηκε αμέσως και μάλιστα το θέμα έλυσε κατευθείαν ο λογιστής τους, οπότε είναι άτοπες οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αν ήθελε θα μπορούσε να διαφύγει δικαστικά για επανέλεγχο, όμως επέλεξε να πληρώσει το πρόστιμο», τονίστηκε.

Δείτε επίσης: Έκλεψε τα βλέμματα -ξανά- η Ιρίνα Σάικ με την εμφάνισή της σε αγώνα

Loading