Δημήτρης Πανόπουλος για Κώστα Τσουρό: «Καθένας έχει την προσωπικότητά του»

“Για κάποιον λόγο περίμενα ότι θα μου γίνει πρόταση. Δεν είχα καμία σχέση με τον χώρο, δεν ήξερα κανέναν”

Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star παραχώρησε ο Δημήτρης Πανόπουλος. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στη Λιλή Πυράκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, την πρόταση που του έγινε από τη Ναταλία Γερμανού αλλά και την εκπομπή που θα ήθελε να είναι.

propoli

«Νιώθω ότι είναι περιττό να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Έχω κοπέλα εδώ και 4 χρόνια, δεν είναι του χώρου. Μου φαίνεται αστείο να βλέπω παπαρατσικές φωτογραφίες μου. Χαρά στο κουράγιο του ανθρώπου που μας έβγαλε και συγχαρητήρια που με αναγνώρισε κιόλας, γιατί εγώ δεν θα με αναγνώριζα ούτε κατά διάνοια», δηλώνει ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Ξεκίνησα να δουλεύω 22 χρονών σε sites και σε κάποιες εφημερίδες. Άνοιξε ο δρόμος για τον Alpha, ήμουν σε ενημερωτική εκπομπή», αναφέρει στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

Πώς του ήρθε η πρόταση για συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού;

«Είχε ξεκινήσει να συζητιέται το θέμα ήδη από την εποχή που είχε ακουστεί ότι θα φύγει ο Κώστας Τσουρός. Εγώ για κάποιον λόγο περίμενα ότι θα μου γίνει πρόταση. Δεν είχα καμία σχέση με τον χώρο, δεν ήξερα κανέναν», περιγράφει ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Το είχα πει μάλιστα και στη Δήμητρα. Και πράγματι με πήραν τηλέφωνο, μου είχε στείλει ένα μήνυμα και η Ναταλία ότι θα συναντηθώ με τον αρχισυντάκτη της. Πήγα να μιλήσω γνωρίζοντας ότι, αν δεν μου πουν κάτι φοβερά περίεργο που θα με ξάφνιαζε, θα έλεγα ναι», συνεχίζει ο δημοσιογράφος.

«Δεν σκέφτηκα καθόλου τη σύγκριση με τον Κώστα Τσουρό. Καθένας έχει την προσωπικότητά του», σχολιάζει ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Δείτε επίσηςΜύκονος: «Κράτος εν κράτει» η «παιδική χαρά των πλουσίων» – Δημοσίευμα του Guardian για την ανομία στο νησί των ανέμων

Loading