Η Μπιγιόνσε Νόουλς έγινε 45 ετών στις 4 Σεπτεμβρίου και επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της με μια δωρεά 2 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μουσείο Studio του Χάρλεμ, στη Νέα Υόρκη, αντί για ένα δώρο στον εαυτό της.
«Η τέχνη αφηγείται όλες τις ιστορίες μας, το παρελθόν και το παρόν, αλλά δεν είναι πάντα προσβάσιμη σε όλους» αναφέρει η τραγουδίστρια σε δελτίο Τύπου της Parkwood Entertainment, της εταιρείας δισκογραφικών παραγωγών και ψυχαγωγίας που έχει ιδρύσει.
«Πάντα με εντυπωσίαζε το Studio στο Χάρλεμ λόγω της πρόθεσής του να καταστήσει το Μουσείο αναπόσπαστο μέρος της κοινότητας», σημείωσε η Μπιγιόνσε, προσθέτοντας ότι έχει γνωρίσει αρκετούς από τους αγαπημένους της νέους και ανερχόμενους μαύρους καλλιτέχνες μέσα από εκθέσεις στο Μουσείο.
Όπως ανέφερε, ο χώρος λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης, όπου όλο το κοινό μπορεί να ανακαλύψει νέες ιστορίες μέσα από τους καμβάδες διαφορετικών αφηγητών που αντικατοπτρίζουν την ανθρωπιά μας.
Η Μπιγιόνσε είναι παντρεμένη με τον ράπερ, παραγωγό και μεγιστάνα της μουσικής Jay-Z.
![]()
