Στην εκπομπή «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;» μίλησε η Λουκία Πιστιόλα αποκαλύπτοντας πως έχει υπάρξει μάρτυρας κακοποίησης
Η ηθοποιός έκανε γνωστή την ιστορία μιας καλής φίλης της που δεχόταν σωματική κακοποίηση. Η ίδια η ηθοποιός είχε καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα είπε: «Έχω υπάρξει μάρτυρας κακοποίησης αδερφικής μου φίλης. Μπήκα στη μέση για να μην τη σκοτώσει. Στην αστυνομία που κατήγγειλα το περιστατικό ζητούσαν αποδείξεις, να πάει η γυναίκα δαρμένη και μωλωπιασμένη. Ήταν πάρα πολύ φοβισμένη.
Αντί να κινητοποιηθεί ένα ολόκληρο σύστημα – υπήρχε και παιδί στη μέση – και μόνο με την καταγγελία, αδιαφόρησαν. Οι αστυνομικοί ειρωνευόντουσαν κιόλας τη φίλη μου, “τι του έκανε και τη χτύπησε;”. Τραγικό;».
Δείτε επίσης: Επτά celebrities που έγιναν πλουσιότεροι από τη δεύτερη καριέρα τους
- Εντυπωσιακή αύξηση αιτήσεων για οδηγούς λεωφορείων – Στοχεύουμε σε 3.000 έως το τέλος του έτους
- Η Ελλάδα στηρίζει το Νέο Σύμφωνο για το άσυλο και τη μετανάστευση, σύμφωνα με τον Θ. Πλεύρη
- Ανανέωση συνεργασίας με την Μπαβαρέσκο στην ΑΕΚ
- Αποχώρηση και του Νικ Πόρτερ από τον Πανιώνιο
- Νέος κώδικας χωροταξίας και πολεοδομίας: Η Βουλή εγκρίνει τον “Νίκος Ταγαράς”
![]()

