Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα πως μιλάει επί τέσσερα λεπτά χωρίς να καταλαβαίνει τι ακριβώς λέει
Στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη στο OPEN, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν άκουσα το συγκεκριμένο σχόλιο. Για να το λέει ο Γιώργος Λιάγκας προφανώς και αυτή την αίσθηση θα έχει άρα με κάποιον τρόπο δυσκολεύεται.
Δεν το ξέρω, να πω την αλήθεια. Νομίζω ότι γίνομαι αντιληπτή».
«Εσύ όση ώρα μιλάμε, καταλαβαίνεις τι θέλω να πω;» αναρωτήθηκε «Εντάξει, μπορεί όντως να μην καταλαβαίνει ο άνθρωπος.
Νομίζω ότι γίνομαι πολύ, πολύ κατανοητή κάθε φορά που μιλάω. Είτε στην καθημερινότητα μου είτε στην εκπομπή»
«Είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, πολύ ωραία γυναίκα, λαμπερή. Μιλάει εξαιρετικά ελληνικά. Μιλάει τέσσερα λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει. Μιλάει τέσσερα λεπτά τόσο ωραία, και πιάνω τις λέξεις και πες μου τι νόημα βγαίνει», είχε σχολιάσει ο Γιώργος Λιάγκας για την παρουσιάστρια.
Δείτε επίσης: cancel_kopsialis: Φωτιά έχει πάρει το twitter με τον γνωστό ινφλουένσερ
- Διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας αναμένονται από την Παρασκευή
- Εύκολη πρόκριση του Ολυμπιακού στους 8 του Κυπέλλου με 30-4 επί του ΟΦΘ
- Ο Άρης επικράτησε της Σλασκ, παρά τις δυσκολίες
- Σχέδιο αποπυρηνικοποίησης με τη Ρωσία και την Κίνα προανήγγειλε ο πρόεδρος Τραμπ
- Αποχαιρετώντας την Tika: Ο θάνατος του ιταλικού λαγωνικού που άλλαξε τον κόσμο της μόδας
![]()
