Κατερίνα Στανίση: «Κάποτε όταν τέλειωνε το μαγαζί ένιωθα μόνη μου, έπαιρνα το αυτοκίνητο και…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εκπομπή «Ελένη» συνάντησε την Κατερίνα Στανίση στο «Καφέ – Ουζερί» που διατηρεί ο αδερφός της στο Φάληρο.

Η Κατερίνα Στανίση δήλωσε πως όσο μπορεί, στηρίζει τον αδερφό της στην επιχείρησή του.

propoli

«Ο κόσμος παίρνει τηλέφωνο στο μαγαζί και ρωτάει αν θα είναι η κυρία Στανίση και όταν λέει ο αδερφός μου όχι το κλείνουν. Από τα 15 τραγουδάω, έχω 50 χρόνια καριέρας».

Η ίδια θα πει πως το λαϊκό τραγούδι έχει αλλάξει σήμερα.

«Η Ελλάδα με έχει σεβαστεί, τον κέρδισα τον σεβασμό. Με απασχολεί σήμερα να κάνω επιτυχία, όταν μπαίνεις στον χορό πρέπει να χορέψεις, δεν είμαι τραγουδίστρια της μόδας. Έτρεξα πολύ, δεν είχα ανθρώπους να με στηρίξουν, ακόμα και τώρα είμαι αγωνίστρια».

Είπε πως όταν τα επαγγελματικά της πήγαιναν καλά, έδωσε χώρο στα προσωπικά αλλά δεν κατόρθωσε να κάνει κάτι και μετά τα παράτησε.

«Το πάλεψα αλλά πλέον τέρμα τα λάθη. Δεν νιώθω καθόλου μόνη μου πια. Κάποτε όταν τέλειωνε το μαγαζί ένιωθα μόνη μου, έπαιρνα το αυτοκίνητο και έκανα βόλτες μέχρι να ξημερώσει. Τα βρήκα με τον εαυτό μου, μίλησα πολύ μαζί του και δεν μου λείπει κάτι».

Aliri

Η Κατερίνα Στανίση είπε πως δεν βάλθηκε να γίνει ποτέ  πλούσια.

«Τα χέρια μου ήταν τρύπια, δεν ήμουν τσιγκούνα. Έφυγα από το σπίτι μου και μένω με τη μητέρα μου, είναι δύσκολο αλλά νιώθω ότι έκανα μια καλή πράξη. Η συντροφικότητα δεν με απασχολεί καθόλου, το έχω βγάλει από το μυαλό μου. Τα όνειρα όσο πάνε λιγοστεύουν, θέλω να είμαι καλά και όσο με πάει».

Loading