Λάκης Γαβαλάς: «Αυτό το παντελονάτος πια… γι’ αυτό βάζω πιο άνετα φούστες»

“Πέρασα δύσκολα το πρώτο τρίμηνο στη φυλακή” εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Καλεσμένος της Ανθής Σαλαγκούδη και του Γιώργου Παγάνη βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς, το Σάββατο, στο πλατό της εκπομπής «Κουβέντα να γίνεται» του Action 24. Μέσα σε όλα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε στις αλλαγές που έφερε στον ίδιο η παραμονή στις φυλακές Κορυδαλλού με αφορμή τη νέα σειρά «Στα σύρματα» που θα συμμετέχει τη νέα σεζόν.

propoli

Ειδικότερα, ο Λάκης Γαβαλάς εξομολογήθηκε πως «ένα σενάριο ήταν και η εμπειρία στη φυλακή. Μι εμπειρία γιατί το κράτος έπρεπε να αποδείξει πράγματα και εγώ προς το κράτος. Αυτό το «παντελονάτος» και εκείνο και το άλλο… γι’ αυτό βάζω πιο άνετα φούστες πλέον! Γιατί βαρέθηκα να φοράω παντελόνια για αυτές τις περιπτώσεις κατά μία έννοια. Έτσι, λοιπόν, είπα να δω συγκεκριμένα τι μπορώ να προσφέρω στην τηλεόραση. Αυτό συμβαίνει βέβαια όταν έχουμε και καλή διάθεση αλλά έχουμε και επιλογές».

«Εάν θέλεις κάτι εξ αναγκαστικά, το κάνεις και δεν κάθεσαι να το συζητήσεις. Όταν όμως δεν το έχεις τόσο ανάγκη, γιατί έχεις άλλες προτεραιότητες, το συζητάς. Θα παίξω για πρώτη φορά σε σίριαλ αλλά να μην περαστεί ότι είμαι σαν ηθοποιός, προς Θεού. Εγώ εκεί πάω σαν ένας που το κατέχει το θέμα εμπειρικά».

Δείτε επίσης: Κέβιν Σπέισι: Έτοιμος να επιστρέψει στην υποκριτική μόλις απαλλαγεί από τις κατηγορίες σε βάρος του

Loading