Για την παραμονή στο MasterChef κλήθηκαν να μονομαχήσουν χθες η Καλλιόπη Μπεζαντέ, ο Βασίλης Μπόλλος και ο Νίκος Παπαϊωάννου.
Οι τρεις διαγωνιζόμενου του MasterChef είχαν τις λιγότερο καλές προσπάθειες στο τελευταίο Tεστ Δημιουργικότητας με αποτέλεσμα να είναι εκείνοι που κλήθηκαν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης.
Καλεσμένος των τριών chef κριτών του διαγωνισμού μαγειρικής του STAR, Master Chef, δηλαδή του Πάνου Ιωαννίδη, του Σωτήρη Κοντιζά και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ήταν ο καταξιωμένος και βραβευμένος chef, Luca Piscazzi, ο οποίος και έφερε ένα πιάτο αντιγραφής πολύ υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων μπρος στους υποψήφιους προς αποχώρηση.
Για κάποιον παίκτη του MasterChef, λοιπόν, αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία φορά που μπήκε στην κουζίνα του διαγωνισμού καθώς στο τέλος του επεισοδίου θα έπρεπε να δώσει την ποδιά του. Και η απόφαση τόσο από τους κριτές όσο και από τον καλεσμένο τους πάρθηκε και αντικατοπτρίστηκε στην βαθμολογία τους!
Έτσι, σύμφωνα με την βαθμολογία, από το MasterChef κλήθηκε να αποχωρήσει σε αυτό το σημείο ο Βασίλης Μπόλλος!
Δείτε επίσης: Η γη της ελιάς: Πρώτη δικαστική νίκη του Στάθη επί της Αρετής
- Καταστροφική πυρκαγιά ισοπέδωσε τα οχήματα στο Τελωνείο Πάτρας
- Επιστρέφει ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις με την πολυαναμενόμενη ταινία «Anemone» στο 63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νέας Υόρκης
- Σοφία Σεϊρλή: Το τελευταίο αντίο στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας
- Κριτική κατά της Παρί Σεν Ζερμέν από τον ατζέντη του Ντοναρούμα
- Σοφία Σεϊρλή: Το τελευταίο αντίο θα δοθεί το Σάββατο 16 Αυγούστου