Αξιοζήλευτο καστ αστέρων θα εμφανιστεί στην επόμενη ταινία του Γουές Άντερσον.
Μπορεί η πολυαναμενόμενη ταινία του, «The French Dispatch» να έκανε πριν από λίγο καιρό πρεμιέρα στις Κάννες, όμως ο Γουές Αντερσον ξεκινάει τα γυρίσματα για καινούρια ταινία.
Ο Άντερσον, σκηνοθέτης του οποίου το έργο περιλαμβάνει ταινίες, όπως «Ο Έρωτας του Φεγγαριού (Moonrise Kingdom) ή «Οικογένεια Τενενμπάουμ» (The Royal Tenenbaums) και είναι συνώνυμο με τη λέξη «λεπτεπίλεπτο», συγκεντρώνει στο καστ για την ενδέκατη μεγάλου μήκους ταινία του πλήθος γνωστών ονομάτων.
Πληροφορίες για την ταινία είναι ελάχιστες, αλλά ορισμένες λεπτομέρειες έχουν αρχίσει να διαρρέουν, σύμφωνα με δημοσίευμα του Town & Country US.
Στην ταινία θα εμφανιστούν ο Τομ Χανκς, ο Μπιλ Μάρεϊ, η Τίλντα Σουίντον και ο Έιντριεν Μπρόντι. Ο Μάρεϊ, η Σουίντον και ο Μπρόντι έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλές από τις προηγούμενες ταινίες του Αμερικανού σκηνοθέτη.
- Νίκη σε φιλικό για τον Ηρακλή, αλλά ο τραυματισμός του Λεκιού σκίασε το 89-73 επί της ΑΕΚ Λάρνακας
- ΔΕΘ 100 χρόνια μέλλον: η επετειακή έκθεση που ενώνει παρελθόν, παρόν και ανάπλαση
- Ισχυρό μήνυμα στη ΔΕΘ: ο ιδιωτικός τομέας να ενισχύσει τις σχέσεις Ελλάδας – Ιαπωνίας
- Έρευνα Kaspersky: Τα smartphones κερδίζουν τους Η/Υ στην ψηφιακή υγιεινή
- Στο φινάλε λύγισε η Σασουόλο: ο Ντόβμπικ έσωσε την Μπολόνια
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
![]()
