Ο ηθοποιός, μίλησε για την περιπέτεια με τον κορονοϊό αλλά και για τα επαγγελματικά του
«Εγώ πέρασα τον κορονοϊό τον Ιούνιο και άσχημα κιόλας. Ήμουν μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, δεν μπήκα εντατική, αλλά χρειάστηκα οξυγόνο. Δεν αισθάνθηκα μοναξιά γιατί είχε το Euro.
Με τις μεταλλάξεις δεν φοβάμαι, γιατί όπως λένε το περνάμε ελαφριά. Προσπαθώ να προσέχω όσο πιο πολύ γίνεται για τη διασπορά και ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες» είπε αρχικά ο Ορέστης Τζιόβας και πρόσθεσε:
Όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα θέατρα: «Έχουμε συνέχεια πρόβλημα με τα γυρίσματα και κάνουμε συνέχεια παύσεις. Έχουμε πολλά κρούσματα και έχουν δυσκολέψει τα πράγματα.
Για τον διαχωρισμό με τους εμβολιασμένους και τους μη εμβολιασμένους στα θέατρα δεν θέλω να παρεξηγηθώ.
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι γιατί η επιστήμη αυτό λέει, αλλά το βασικότερο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη από τους πολίτες προς το κράτος» κατέληξε ο ηθοποιός.
Δείτε επίσης: Σοκάρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος: Αποκαλύπτει απόπειρα βιασμού από γνωστό τραγουδιστή (vid)
- Στα νέα της Τετάρτης: Γράμμα προς την Άγκυρα
- Μπόκο Χαράμ και Ισλαμικό Κράτος: Η ένταση στη Νιγηρία εν μέσω σφοδρών μαχών
- Βαλένθια: Νίκη απέναντι στη Ρεάλ πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό
- Η επιτυχία του Παναθηναϊκού στο Παρίσι με πρωταγωνιστή τον Φαρίντ
- Άκρως ζωδιακό: Οδηγίες και απαγορεύσεις για τα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 12.11.2025]
![]()
