Το τεράστιο χρέος
Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η οικογένειά του βρίσκονται σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Όπως είπε ο δημσοιγράφος Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό, υπάρχουν δάνεια μη εξυπηρετούμενα, ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.
«Υπάρχει ένα τεράστιο χρέος, μια μεγάλη οφειλή σε τράπεζες. Πληροφορίες μου λένε ότι αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ένα ποσό που αφορά δάνεια επισκευαστικά κατοικιών και επαγγελματικά. Στα δάνεια αυτά είναι εγγυητές κοντινά πρόσωπα του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Με την προφυλάκισή του, τα όποια σχέδια έμειναν πίσω, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα με τις καταβολές των χρημάτων για τα δάνεια» είπε και συνέχισε:
«Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι απελπιστική. Είναι υποθηκευμένα τα τρία γνωστά ακίνητα: το πατρικό του ηθοποιού στο χωριό Κουκλιοί στα Ιωάννινα, η μεζονέτα στο Ψυχικό και ένα εξοχικό σπίτι στο Βραχάτι. Μάλιστα, 1-2 φορές έχει βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι στο Ψυχικό και το σταμάτησε η ίδια η οικογένεια», κατέληξε ο Τάσος Τεργιάκης.
Δείτε επίσης: Καρύδη, Αθερίδης, Χαριστέας, Φύσσας και Παπαλουκάς: Ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα «Ευχοστολίδια»
- Drone έπληξε ενεργειακή υποδομή στην Κρεμεντσούκ της Ουκρανίας, λέει αξιωματούχος
- Νέα επίθεση προκάλεσε ζημιές στην υπόγεια διάβαση της Νότιας Γέφυρας στο Κίεβο, λέει ο δήμαρχος
- Συναγερμός στη Μόσχα: αναχαιτίστηκαν 630 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν προς την πόλη
- Νέα πυραυλική επίθεση στο Κίεβο: Ρωσικά πλήγματα και επιδρομή drones στη ρωσική Λίπετσκ
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
![]()

