Η τιμή πρώτης προσφοράς στα 645.000 ευρώ
Σε πλειστηριασμό βγαίνει στις 27 Απριλίου το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό, το οποίο κατασχέθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2021. Η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στα 645.000 ευρώ όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα.
Πρόκειται για ένα σπίτι επιφάνειας 365 τ.μ.: με υπόγειο πάρκινγκ, 4 αποθήκες, ισόγειο, κουζίνα, σαλόνι, καθιστικό, wc και στον 1ο όροφο 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια.
H δίκη του ηθοποιού διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου, προκειμένου να παραστεί ο ίδιος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης του κατηγορούμενου ηθοποιού που ζήτησε τη διακοπή της ακροαματικής διαδικασίας επικαλούμενη λόγους υγείας.
«Ο κ. Φιλιππίδης για λόγους υγείας δεν παραβρίσκεται ενώπιον σας. Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει χάσει 25 κιλά. Θα δείτε έναν Φιλιππίδη που δε θα πιστεύετε, δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του. Είναι δικαστήριο εδώ, όχι θεατρική παράσταση» είχε πει ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Δείτε επίσης: Βίντεο με τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν την συντριβή Boeing 737 με τους 132 επιβαίνοντες στην Κίνα
- Κυρ. Βελόπουλος: Ο κύριος δανεισμός μας από τους φορείς του Δημοσίου ανέρχεται στα 65 δισ. ευρώ
- Συμβολική κίνηση: ο Δ. Γιαννακόπουλος έχει κλείσει την κεντρική σουίτα στο νέο γήπεδο του Βοτανικού
- Σοκ από βίντεο ντοκουμέντα της σπείρας που ρήμαζε σπίτια στην Αττική
- Σαουδική Αραβία: Φλόγες και μαύρος καπνός κοντά στο αεροδρόμιο του Ριάντ
- Απάτες μέσω AI: Με ένα ναι κλώνησαν τη φωνή του και προσπάθησαν να παγιδεύσουν την κόρη του
![]()
