Θαυμαστές του Όζι Όζμπορν τιμούν το «είδωλό τους» στο Μπέρμιγχαμ

Θαυμαστές του Όζι Όζμπορν τιμούν το «είδωλό τους» στο Μπέρμιγχαμ

«Αναπαύσου εν ειρήνη, Όζι» (RIP Ozzy), «Ευχαριστούμε για τη μουσική σου»: Στο Μπέρμιγχαμ, τη γενέτειρα του Όζι Όζμπορν, οι θαυμαστές αποτίουν φόρο τιμής στο είδωλο της χέβι μέταλ και frontman του συγκροτήματος Black Sabbath, που απεβίωσε χθες σε ηλικία 76 ετών, δύο εβδομάδες μετά την τελευταία συναυλία του σε αυτήν την πόλη της κεντρικής Αγγλίας.

Κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό, μηνύματα και λουλούδια έχουν τοποθετηθεί μπροστά από μία μεγάλη τοιχογραφία που δείχνει τα τέσσερα ιδρυτικά μέλη των Black Sabbath, ανάμεσά τους τον Όζι σε νεαρή ηλικία, χωρίς τα διάσημα γυαλιά ηλίου του.

«Ο Όζι ήταν ένα είδους είδωλο για την πόλη, ήταν λίγο τρελός, όμως όλος ο κόσμος τον αγαπούσε και έκανε την πόλη περήφανη», είπε ο συνταξιούχος.

Εκεί κοντά, ο Νάιτζελ Ο΄Κόνελ, ηλικίας 63 ετών, θυμάται την πρώτη συναυλία του συγκροτήματος που παρακολούθησε: «Τους είδα ζωντανά στις αρχές της δεκαετίας του 1980 (…) όταν ήμουν περίπου 20 ετών». «Η κατάσταση ήταν χαοτική, όλος ο κόσμος πηδούσε παντού και διασκέδαζε».

Αφίσες με τον εκλιπόντα τραγουδιστή έχουν γεμίσει τους τοίχους της πόλης, την ώρα που η Γέφυρα Black Sabbath έχει επίσης μετατραπεί σε τόπο περισυλλογής.

Την ίδια ώρα, κάτω από ένα παγκάκι όπου δεσπόζουν τα πρόσωπα των τεσσάρων μουσικών, θαυμαστές έχουν αφήσει κεριά, λουλούδια, λούτρινα ζωάκια, ακόμα και κουτάκια μπίρας.

Loading

Play