Τόνια Σωτηροπούλου για σεξουαλική παρενόχληση: «Δεν ήταν κάτι τεράστιο σε σχέση με τα θύματα του metoo»

Η ηθοποιός μίλησε για το ελληνικό metoo, τον σύζυγο της Κωστή Μαραβέγια αλλά και για τα επαγγελματικά της

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» αναφέρθηκε στον σύζυγό της: «Βεβαίως και τσακωνόμαστε. Όχι με φωνές, πιο πολύ με βλέμματα. Δεν είναι πολύ συχνό βέβαια. Πρόσφατα τσακωθήκαμε γιατί είχα αργήσει. Με τους αγαπημένους μου ανθρώπους και με τον Κωστή, πιστεύω ότι πρέπει να είναι στο μυαλό μου και να καταλάβει τι σκέφτομαι. Αυτή η τηλεπάθεια δεν έχει λειτουργήσει ακόμα κι εκνευρίζομαι πολύ»

propoli

«Σε σχέση με προηγούμενους ανθρώπους που έχω συνυπάρξει, αισθάνθηκα πολύ ότι ο Κωστής είναι αυτός ο ένας. Σίγουρα η καθημερινότητα είναι δύσκολη, αλλά έρχεται αυτός ο άνθρωπος που στην κάνει πολύ πιο εύκολη».

#metoo

«Θα ήθελα να τοποθετηθώ σε κάτι σχετικά με το βίντεο που μου κάνατε, το πολύ ωραίο. Επειδή αναφερθήκατε στο θέμα του metoo και τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη όταν ήμουν μικρή.

Πριν αρχίσει αυτό το καταπληκτικό θέμα με τους ανθρώπους που μιλάνε, τους οποίους σέβομαι και τιμώ πάρα πολύ, για αυτό και θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό. Ήταν μια εμπειρία αλλά σαφέστατα δεν ήταν και η πιο μεγάλη εμπειρία παρενόχλησης που έχω υποστεί στη ζωή μου ως γυναίκα. Αυτό συμβαίνει σε όλους μας.

Απλά ήταν κάτι το οποίο ήταν μια εμπειρία, έγινε κάτι και δεν συνδέεται με το επάγγελμα. Δεν ήταν κάτι τεράστιο σε σχέση με τα θύματα του metoo. Δεν μ’ αρέσει σε καμιά περίπτωση να παίρνω από κάτι το οποίο έχει τρομερή σημαντικότητα ένα κομμάτι από την πίτα.

Έχω υπάρξει πολύ τυχερή στη ζωή μου και πραγματικά θαυμάζω όλους αυτούς τους ανθρώπους που βγήκαν και μίλησαν για τα πολύ σοβαρά πράγματα που έχουν συμβεί. Χαίρομαι που αλλάζει η δικαιοσύνη» τόνισε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Δείτε επίσης: Ελένη Φουρέιρα για Mad Clip: «Δεν μπορώ να διαχειριστώ – Ήμουν από τα πρώτα άτομα που έφτασαν στο σημείο»

Loading