Τζέιμς Καφετζής: Έκανε μια προκλητική αναφορά στην πρόσφατη δημοσίευση του Νίκου Μπάρτζη

Οι δύο παίκτες είχαν στενή φιλία στο Survivor 2021, αλλά η σχέση τους ψύχθηκε αμέσως μετά.

Ο Τζέιμς Καφετζής έκανε ένα σχόλιο στην πρόσφατη ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη σχετικά με το Survivor All Star. Δύο ημέρες μετά τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, όπου ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε νικητής, ο Τζέιμς θέλησε να μοιραστεί μερικές σκέψεις του με τους φίλους και τους οπαδούς που τον στήριξαν κατά τη διάρκεια του 6μήνου ταξιδιού του στον Άγιο Δομίνικο.

propoli

«Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 2021 έκλεισε όμορφα. Ένα ταξίδι που δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε. Στην ζωή μου όμως έχω μάθει να μην τα παρατάω ποτέ!», γράφει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μπάρτζης σε ανάρτησή του στο Instagram.

«Για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να επιστρέψω και να βγω Νικήτης του All Star! Νικητής, γιατί μέσα από όλα όσα πέρασα, μπορεί να μην κατέκτησα το έπαθλο στο τέλος, αλλά κέρδισα την αγάπη σας. Μου δώσατε δύναμη και μου δείξατε ότι η αλήθεια και η ειλικρίνεια τελικά είναι αυτά που μετράνε στην ζωή!», αναφέρει στη συνέχεια στο μήνυμά του ο 29χρονος αγρότης.

«Η αγάπη του κόσμου είναι τελικά το μεγαλύτερο έπαθλο που μπορεί να κερδίσει κανείς σε αυτή την ζωή! Σας ευχαριστώ όλους μέσα απ’ την καρδιά μου και να ξέρετε ότι το ταξίδι τώρα ξεκινάει!», καταλήγει στη δημοσίευσή του ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο Τζέιμς Καφετζής, με τον οποίο ο Νίκος Μπάρτζης είχε συνδεθεί στενά στο Survivor του 2021, αποφάσισε να αφήσει το δικό του σχόλιο κάτω από τη δημοσίευση του φετινού φιναλίστ. Με αφορμή τις «παγωμένες» μεταξύ τους σχέσεις μετά το παιχνίδι και τον χαρακτηρισμό «ένας άλλος παίκτης» που του είχε κάνει σε συνέντευξή του ο Νίκος Μπάρτζης, ο Ροδίτης Survivor έγραψε: «👏👏 Από τον «έναν άλλον παίκτη»».

Δείτε επίσης: Κόνι Μεταξά για Μάριο Καπότση: «Ήταν συνοικέσιο αλλά δούλεψε»

Loading