Για το πρώτο διάστημα της γνωριμίας του με τη σύζυγό του Τζούλια Κάρεϊ μίλησε ο πασίγνωστος ηθοποιός και παρουσιαστής του The Late Late Show Τζέιμς Κόρντεν.
Αναφερόμενος στην αρχή του ειδυλλίου του με την Κάρεϊ ο Κόρντεν αποκάλυψε ότι οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά μένοντας περισσότερο στο σπίτι.
«Η Τζουλ κι εγώ δεν πήγαμε ποτέ ραντεβού», είπε ο Κόρντεν. «Το βράδυ που συναντηθήκαμε, μιλήσαμε για το πώς βαριόμασταν να βγούμε έξω και ότι βγαίναμε πάρα πολύ, και πίναμε πάρα πολύ…», ενώ πρόσθεσε ότι όταν βρέθηκαν σε ένα πάρτι ήταν η στιγμή που σχεδίασαν την κοινή πορεία τους.
«Είπαμε για το πόσα παιδιά θα κάνουμε, αν θα πάρουμε σκύλο. Στο τέλος της βραδιάς τη ρώτησα: “Τι κάνεις το βράδυ του Σαββάτου; Θες να μείνουμε μέσα και να μην κάνουμε τίποτα; Και το ίδιο να κάνουμε και την Κυριακή. Κι αν θέλεις μπορούμε και τη Δευτέρα να μην κάνουμε τίποτα και την Τρίτη. Πώς το βλέπεις αυτό;», αποκάλυψε ο Κόρντεν.
Ο Κόρντεν και η Κάρεϊ άρχισαν να βγαίνουν λίγο μετά από εκείνη τη ρομαντική συνάντηση. Αρραβωνιάστηκαν το 2010 και παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.
Μάλιστα, Ο Κάρεϊ είχε ανακοινώσει την γέννηση ενός εκ των παιδιών του το 2017 κατά τη διάρκεια του «talk show» το οποίο παρουσιάζει.
- Θρίαμβος Τεντόγλου στο ΟΑΚΑ: τέταρτος σερί ευρωπαϊκός τίτλος στο μήκος
- Σινσινάτι: ο Τσιτσιπάς ανοίγει κόντρα στον Ροαγέ και βλέπει Οζέ Αλιασίμ στον 2ο γύρο
- Ουρές στα αεροδρόμια της Ευρώπης φέρνει το νέο σύστημα συνοριακών ελέγχων
- ΔΕΔΔΗΕ: Πού πάνε τα χρήματα του δικτύου και πώς άλλαξαν επενδύσεις, υπογειοποιήσεις και πρόληψη
- Οριακός αποκλεισμός για τον Γιώργο Φρανκς στα 400μ. στο Ευρωπαϊκό
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
