«Το Πακέτο όμως συνέχισε κι έκανε μέχρι 49%»
Η γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή «Love it», για το Πάμε Πακέτο, τονίζοντας πως ο Νίκος Χατζηνικολάου την είχε βάλει απέναντι από το Παρά Πέντε.
«Αν δεν είσαι ειλικρινής με τα συναισθήματά σου, δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα. Όταν κόπηκε το Πακέτο ένιωσα όλα αυτά που λες, αλλά μετά είπα ότι χρειάζεται να ακούσω το σύμπαν που μου λέει κάτι. Μου λέει ότι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος, ευτυχώς με μεγάλη επιτυχία. Πρέπει να περάσω στο επόμενο βήμα.
Η στασιμότητα δημιουργεί μούχλα, μιζέρια. Δεν δημιουργεί εξέλιξη η στασιμότητα. Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που να είναι πολύ χαρούμενη, θετική και να φέρνει στον κόσμο τη χαρά. Αν είναι προορισμένο για μένα, θα έρθει. Αν δεν είναι, δεν θα έρθει», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου συνέχισε λέγοντας: «Όταν ξεκίνησα να κάνω το Πάμε Πακέτο και με βάλανε κάποια στιγμή απέναντι από το Παρά Πέντε, όλοι πίστευαν ότι το Πακέτο θα σβήσει. Μάλιστα, την επιλογή αυτή την είχε κάνει ο Νίκος Χατζηνικολάου, να με βάλει απέναντι από το Παρά Πέντε. Το Πακέτο όμως συνέχισε κι έκανε μέχρι 49%».
Δείτε επίσης: Θετική στον κορονοϊό η Δέσποινα Καμπούρη – Ποιός την αντικατέστησε στο «Πάμε Δανάη» (vid)
- Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακαλύπτει τη γεύση του κινηματογράφου στην Αγορά του 66ου ΦΚΘ
 - Ο Μάριος Τέμπος αναλαμβάνει προσωρινός CEO στα ΕΛΤΑ μετά την παραίτηση του Σκλήκα
 - Αυξημένος κίνδυνος ατυχημάτων σε κοντινές αποστάσεις από το σπίτι
 - Δημήτρης Βαρτζόπουλος: «Οι έννοιες της ψυχικής υγείας πρέπει να είναι προσιτές σε όλους»
 - Εξέλιξη στη Λωρίδα της Γάζας: Παράδοση σορού Ισραηλινού στρατιώτη από τη Χαμάς
 
 ![]()
						
  