Το ιδιωτικό νησί Santa Cristina βγαίνει προς πώληση για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια. Το νησί ανήκε στον Ζερνό Λανζ-Σβαρόφσκι, κληρονόμο της διάσημης οικογένειας κρυστάλλων. Η πώληση του νησιού έχει προκαλέσει ενδιαφέρον στην αγορά ακινήτων.
Η τιμή πώλησης του Santa Cristina ανέρχεται στα 24 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες της Mansion Global, η τιμή αυτή αντικατοπτρίζει την αξία και την μοναδικότητα του νησιού. Η πώληση αυτή αναμένεται να προσελκύσει επενδυτές και αγοραστές που αναζητούν αποκλειστικά ακίνητα.
Η πώληση του νησιού Santa Cristina αναδεικνύει την τάση για αγορά ιδιωτικών νησιών στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια, η ζήτηση για τέτοιου είδους ακίνητα έχει αυξηθεί, καθώς οι επενδυτές αναζητούν μοναδικές ευκαιρίες. Το νησί προσφέρει ιδιωτικότητα και φυσική ομορφιά, στοιχεία που το καθιστούν ελκυστικό για αγοραστές.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()

