Στην ΕΡΤ1 φιλοξενήθηκε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ο οποίος τόνισε ότι αν πάνε όλα καλά θα υπάρχουν μειώσεις φόρων το 2022.
«Εάν ο ρυθμός μεγέθυνσης της οικονομίας εφέτος είναι καλύτερος από τις αρχικές εκτιμήσεις (σ.σ. 3,6%), πιθανόν να υπάρξει το 2022 πρόσθετος δημοσιονομικός χώρος για πρόσθετες μειώσεις φόρων και εισφορών», ανέφερε ο κ. Σταϊκούρας.
Μιλώντας για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, ανέφερε πως «το “καλάθι” του πρωθυπουργού έχει ήδη σημαντικά στοιχεία μέσα, με πολιτικές που έχουν ήδη “κλειδώσει” με τους θεσμούς και θα ισχύσουν για το 2022».
Για τον ανασχηματισμό και την μη ανάληψη του υπουργείου από τον κ. Αποστολάκη ανέφερε ότι «ο πρωθυπουργός έκανε την υπέρβαση, αλλά δεν ακολουθήθηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση και άμεσα ο πρωθυπουργός θα αναλάβει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες. Είμαι διαχρονικά υπέρμαχος των συναινέσεων, συγκλίσεων και του κοινού τόπου. Θα συνεχίσω να επιζητώ αυτήν τη συναίνεση».
Δείτε επίσης: Υπουργός Άμυνας Τουρκίας: «Θέλουμε να βελτιωθούν οι σχέσεις μας με την Ελλάδα»
- Υεμένη: Συγκλονιστικοί βομβαρδισμοί από βρετανικά και αμερικανικά αεροσκάφη κατά των Χούθι
- Καναδάς: Συγχαρητήρια από την Ουάσινγκτον στον Μαρκ Κάρνεϊ για τη νίκη του στις εκλογές
- Φορτηγό πλοίο χωρίς κυβερνήτη πλέει στα ανοιχτά του ακρωτηρίου Μαλέα λόγω μηχανικής βλάβης
- Υεμένη: Οι ΗΠΑ ανακοινώνουν ότι έχουν πλήξει πάνω από 1.000 στόχους από τα μέσα Μαρτίου
- ΗΠΑ: Απέλαση Κουβανής μητέρας χωρίς την ενός έτους κόρη της – Τι ισχύει;
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr