Ιταλία: Σάλος με τη διαφήμιση που δείχνει καλόγριες να τρώνε πατατάκια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια τρώει μια καλόγρια σε διαφήμιση στην Ιταλία, με το βίντεο να έχει προκαλέσει σάλο, με τις αντιδράσεις να είναι πολλές.

Σάλος έχει προκληθεί στην Ιταλία με μια τηλεοπτική διαφήμιση που δείχνει καλόγριες να τρώνε πατατάκια αντί για ψωμί, ενώ λαμβάνουν τη Θεία Κοινωνία.

propoli

Η διαφήμιση λαμβάνει χώρα σε ένα μοναστήρι και ανοίγει με μοναχές που ετοιμάζονται να λάβουν τη Θεία Κοινωνία. Η προϊσταμένη μητέρα τους συνειδητοποιεί ότι η σκηνή είναι άδεια και έτσι τη γεμίζει με πατατάκια.

Με το Ave Maria να παίζει στο βάθος, οι μοναχές αρχίζουν να ετοιμάζονται για την Θεία Ευχαριστία από τον ιερέα. Ξαφνικά μια ανοίγει τα μάτια της και ακούγεται ένας ήχος από πατατάκια.

Η διαφήμιση, τελειώνει με μια καλόγρια να καταβροχθίζει ολόκληρο το πακέτο.

H Lorenzo Marini Group, η εταιρεία που δημιούργησε το διαφημιστικό, είπε ότι η καμπάνια στόχευε σε μια νεότερη αγορά και «με μια έντονη βρετανική ειρωνεία» και σκοπό είχε να «εκφράσει την ακαταμάχητη τραγανότητα των Amica Chips» με σκόπιμα υπερβολικό και προκλητικό τρόπο.

Ωστόσο, η στρατηγική δεν πήγε καλά, με την Aiart, μια ένωση Καθολικών τηλεθεατών, η οποία ζήτησε την «άμεση αναστολή της διαφήμισης».

Ο Τζιοβάνι Μπάτζιο, πρόεδρος της ένωσης, κατηγόρησε την εταιρεία ότι καταφεύγει στη βλασφημία προκειμένου να αυξήσει τις πωλήσεις της.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Νεκρός εντοπίστηκε 56χρονος μέσα σε φορτηγό στο λιμάνι

Loading