Πολίτης σε Μητσοτάκη: «Πιο ωραίος είσαι από κοντά» (vd)

Μετά το Μοσχάτο, την Κυψέλη και το Μπουρνάζι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε τις απροειδοποίητες επισκέψεις του σε γειτονιές της Αθήνας, αυτή τη φορά, πηγαίνοντας στη Νέα Σμύρνη.

propoli

Περπάτησε στην εμβληματική πλατεία της περιοχής, μπήκε σε καταστήματα, χαιρέτισε πολίτες στους δρόμους, αλλά και στις καφετέριες τις περιοχής, ενώ δέχτηκε και ευχές να γίνει σύντομα πρωθυπουργός.

«Σε σένα ποντάρουμε τώρα», του είπε ένας καταστηματάρχης, με τον πρόεδρο της ΝΔ να του απαντά χαμογελώντας «Και καλά θα κάνεις».

Τα… κοπλιμέντα και η «πρώτη φορά»

Σε άλλη φάση, ο πρόεδρος της ΝΔ έπεσε πάνω σε μια κυρία με ένα καρότσι μωρού. «Μια φορά είδα μια κυρία με ένα καρότσι και άρχισε να μου λέει άλλα», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ γελώντας, αναφερόμενος στο περιστατικό που έγινε viral με τη μητέρα στην Κυψέλη που του απευθύνθηκε λέγοντάς του…τι ωραίος που είναι. Σε άλλο σημείο, βέβαια, σε μια καφετέρια, μια μεγαλύτερης ηλικίας κυρία έσπευσε να του πει ότι είναι πιο ωραίος από κοντά.

«Κυριάκο μου, δαγκωτό. Ποτέ δεν σας είχα ψηφίσει πιο πριν», του είπε στον δρόμο μια άλλη κυρία, αποκαλύπτοντάς του ότι στις προηγούμενες εκλογές είχε ψηφίσει ΔΗΜΑΡ. Φυσικά, δεν έλειψαν από την βόλτα οι αναφορές στον ιστορικό Πανιώνιο, ενώ μια άλλη κυρία είπε στον πρόεδρος της ΝΔ ότι είναι ο αγαπημένος του γιού της. Και, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε πόσο είναι ο γιος της, αυτή απάντησε «8».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: Χιόνια, δυνατοί άνεμοι και βροχές από την Πέμπτη!

Loading