Ισχυρή παράσταση νίκης αποκτά η υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα

Υπό το φως των αυτοδιοικητικών εκλογών, η υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα για τη θέση της δημάρχου στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου φαίνεται πως έχει κερδίσει σημαντικό προβάδισμα.

Η Μαρία Μανούκα, με την αμεσότητα και την αφοσίωσή της στην πρόοδο του δήμου, έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των πολιτών με τον διεκδικητικό τρόπο που προσεγγίζει τα κοινά ζητήματα. Η συνεχής παρουσία της στην κοινωνία, η σταθερότητα στην προώθηση των αξιών που εκπροσωπεί, και η ικανότητά της να επικοινωνεί με τον κόσμο έχουν κάνει τους δημότες να υποδέχονται τη Μαρία Μανούκα με τον πιο εγκάρδιο και φιλόξενο τρόπο.

propoli

Πέρα από το επικοινωνιακό της χάρισμα, η Μαρία Μανούκα αποδεικνύει πως διαθέτει και την πολιτική ευφυΐα που απαιτείται για την ανάληψη των καθηκόντων της θέσης. Η συνεχής της προσπάθεια για την επίλυση των κύριων προβλημάτων του δήμου, οι καίριες παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει σε συνδυασμό με την ευαισθησία της στις ανάγκες των πολιτών, την έχουν ξεχωρίσει στη συνείδηση των πολιτών.

Είναι σαφές ότι η υποψηφιότητά της έχει γίνει θέμα συζήτησης σε κάθε γωνιά του δήμου, αλλά και πέρα αυτού. Αυτό το επίπεδο υποστήριξης αντικατοπτρίζει την πεποίθηση ότι η Μαρία Μανούκα μπορεί να φέρει την πολυαναμενόμενη αλλαγή και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις προκλήσεις στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

Δείτε επίσης: Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Μαρίας Μανούκα είναι τα ικανότατα στελέχη της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Loading