Γκιουλέκας: «Τα επιχειρήματα του ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζονται με τις πιο ακραίες θέσεις της σκοπιανής προπαγάνδας»

«Η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι ο,τιδήποτε βλάπτει το εθνικό συμφέρον δεν μπορεί να το ψηφίσει» δήλωσε ο αν. τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας στο “Αποκαλυπτικό Δελτίο” του καναλιού “Neo Epsilon”.

propoli

«Βεβαίως θέλουμε καλές σχέσεις με τους γείτονές μας, βεβαίως θέλουμε τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, βεβαίως θέλουμε ειρήνη στην γειτονιά μας… Είναι άλλο αυτό και άλλο πράγμα η κάκιστη “Συμφωνία των Πρεσπών”, με την οποία ο κ.Τσίπρας παρέδωσε Ιστορία, γλώσσα, πολιτισμό και ταυτότητα στους Σκοπιανούς!

Μια επαίσχυντη συμφωνία, με την οποία, μάλιστα, έβαλε μια βόμβα στα θεμέλια της περιοχής μας που δεν ξέρουμε πότε θα σκάσει εάν αναλογιστούμε ότι σήμερα ο “μετριοπαθής” Ζάεφ μιλάει για “Μακεδόνες” και σκέτο “Μακεδονία”…», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γκιουλέκας.

«Η “Συμφωνία των Πρεσπών” βρίσκει απέναντί της την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, βρίσκει απέναντί της όλο τον πολιτικό κόσμο, βρίσκει απέναντί της ακόμη και τον κυβερνητικό εταίρο του κ. Τσίπρα!

Είναι δυνατόν μόνον ο κ. Τσίπρας και οι Συριζαίοι να ξέρουν την αυθεντική αλήθεια και όλοι όσοι αντιδρούμε να έχουμε πάθει παράκρουση και να μην καταλαβαίνουμε το καλό που ο κ. Τσίπρας θέλει να μας κάνει;

Το πατριωτικό συναίσθημα των Ελλήνων δεν είναι υποκριτικό!  Δηλαδή όλοι αυτοί που δεν θέλουν την συμφωνία είναι υποκριτές;

Τόσες κυβερνήσεις που πέρασαν από την Μεταπολίτευση έως σήμερα αρνούνταν να δώσουν αυτά που παρέδωσε ο Αλέξης Τσίπρας!», σχολίασε ο Κ. Γκιουλέκας και κατέληξε:

«Δυστυχώς, ένα μείζον εθνικό θέμα κατέληξε στο πεδίο των κομματικών ασκήσεων και το μετράμε με αριθμούς! Ο ΣΥΡΙΖΑ εθνικά απομονωμένος προσπαθεί να περάσει μια συμφωνία, με την οποία διαφωνούν οι πάντες, ψάχνοντας έναν-έναν, δεξιά και αριστερά, δανεικούς βουλευτές… Είναι τραγική αυτή η κατάσταση!

Όπως τραγική και επαίσχυντη είναι η επιστολή του Υπουργείου Παιδείας στα σχολεία για να μην διδάσκεται ο Μακεδονικός Αγώνας και ο θάνατος του Παύλου Μελά με το πρόσχημα να “ελαφρύνει η ύλη”…».

Loading