Ευχές των πολιτικών αρχηγών για τα Θεοφάνεια

Τις ευχές τους για φώτιση σε πολίτες και πολιτικούς και να φύγουν τα… δαιμόνια έδωσαν οι πολιτικοί ανήμερα της ημέρας εορτασμού των Θεοφανείων.  

propoli

“Φώτιση και Καμμένος είναι δύο έννοιες που δεν πηγαίνουν μαζί”, σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από τη Ραφήνα όπου παρευρέθη στην Τελετή του Αγιασμού των Υδάτων.

Αναλυτικότερα, ο επικεφαλής της “γαλάζιας” παράταξης  ευχήθηκε σε όλους του Έλληνες και τις Ελληνίδες “το 2019 να είναι χρονιά φώτισης”, ενώ ερωτηθείς για τα πρόσφατα tweet του Πάνου Καμμένου είπε: “Φώτιση και Καμμένος είναι δύο έννοιες που δεν πάνε μαζί”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στις εκλογές, υπογραμμίζοντας: “Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην κρίση των Ελλήνων, και αυτό γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη που εγγυάται την ασφάλεια των πολιτών”.

«Εύχομαι το Φως των ημερών να αγγίξει τις καρδιές μας . Να μας φωτίσει όλους πολίτες και πολιτικούς γιατί το 2019 είναι χρονιά αποφάσεων. Μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα, να ζήσουμε καλύτερα. Ενωμένοι οι Έλληνες να πάμε μπροστά. Χρόνια Πολλά!», δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

«Χρόνια πολλά και καλή δύναμη! Η καλύτερη ευχή είναι ο λαός μας  να «φωτίσει» τον δρόμο για μια ζωή με δικαιώματα χωρίς φτώχεια και πολέμους. Μπορούμε με ισχυρό ΚΚΕ παντού!», δήλωσε από την πλευρά του ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

 

Loading