Κουμουτσάκος: «Κυβέρνηση μηδενικής αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης»

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μίλησε σήμερα το πρωί ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος που αναφέρθηκε κυρίως στις συζητήσεις για το Σκοπιανό.

propoli

Ο κ. Κουμουτσάκος «επιτέθηκε» κατά του Αλέξη Τσίπρα και της Κυβέρνησης. «Η Κυβέρνηση στο Σκοπιανό είναι πελαγωμένη και βρίσκεται σε σύγχυση. Σε αυτήν την Κυβέρνηση δίνουμε μηδενική αξιοπιστία και εμπιστοσύνη».

«Να μη διχάσει το λαό»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε και για τα συλλαλητήρια που οργανώνονται, αλλά και για την ενημέρωση που έχουν τα υπόλοιπα κόμματα για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

«Ο πρωθυπουργός δεν πρέπει να διχάσει το λαό, θα ήταν ολέθριο λάθος να λοιδορηθούν τα συλλαλητήρια τα οποία έπρεπε να αξιοποιηθούν διπλωματικά. Η μόνη ενημέρωση που έχουμε από την Κυβέρνηση είναι από διαρροές από τις δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά.

Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να πείσει ούτε τον Καμμένο για το Σκοπιανό με ποια νομιμοποίηση θα δεσμεύσει τη χώρα; Δεν μπορεί να δεσμεύσει τη χώρα, δεν μπορεί με ένα τηλεφώνημα να δώσει τοις μετρητοίς τα όπλα της χώρας για να πάρει μια συμφωνία σε δόσεις».

 

Loading