Τόσκας: «Μικρό ποσοστό του προβλήματος ο Ρουβίκωνας»

Για τις συνεχείς επιθέσεις του Ρουβίκωνα τοποθετήθηκε μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤΕΝΝΑ ο Νίκος Τόσκας.

propoli

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη μίλησε για την παραβατικότητα, για την αστυνομία αλλά και τις αναρχικές ομάδες που δρουν όπως είπε εις βάρος της κυβέρνησης.

«Ο Ρουβίκωνας είναι ένας ιδεολογικό μωρό που μπουσουλάει, είναι ένα μικρό ποσοστό του προβλήματος ο Ρουβίκωνας. Πρέπει να σας πω ότι οι περισσότερες αρνητικές επιπτώσεις από τη δράση του Ρουβίκωνα και των μικρών αναρχικών ομάδων είναι σε βάρος της κυβέρνησης. Σίγουρα δεν είμαστε εμείς αυτοί που ωφελούνται από τέτοιες επιθέσεις».

«Η ΝΔ έχει στρώσει το χαλί σε ακροδεξιές παρέες»

Όσον αφορά την παραβατικότητα και την εγκληματικότητα, ο κ. Τόσκας μίλησε για μείωσή τους και αλλαγή της εικόνας προς το καλύτερο.

«Η εικόνα της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας έχει αλλάξει και το είδαμε στις επισκέψεις του Μακρόν και του Καρόλου. Οι τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα έχουν κακούς συμβούλους; Η ΝΔ όμως έχει στρώσει το χαλί σε ακροδεξιές παρέες».

Τέλος είπε ότι «έχουν φαγωθεί» οι συνδικαλιστές αστυνομικοί επειδή κάνουν περιπολία 45 και 50 ετών, αλλά «είναι φυσιολογικό να κάνουν». Μίλησε επίσης για «παραμυθάκι» και «παιχνίδια της ΝΔ», με αφορμή τις αναφορές ότι οι αστυνομικοί θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους και η πολική ηγεσία της αστυνομίας δεν τους αφήνει. «Συνδικαλιστές αστυνομικοί δουλεύουν εργολαβικά για την αντιπολίτευση… Βγαίνουν στα ΜΜΕ και κάνουν επίδειξη πολικής σκέψης»

 

 

Loading