«Ψήφος εμπιστοσύνης ισούται με ψήφο στη Συμφωνία των Πρεσπών»

Την άποψη ότι «η ΝΔ στηρίζει τους θεσμούς και την ίδια τη Δημοκρατία· εμείς υπηρετούμε και προστατεύουμε το Σύνταγμα, άλλοι το έχουν κάνει κουρελού», εξέφρασε, ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ, κ. Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας στο ρ/σ «Alpha989».

propoli

«Καταλαβαίνουμε το άγχος του κ. Τσίπρα, τον πανικό του κ. Καμμένου και την υπερπροσπάθειά τους να δημιουργήσουν θέματα, να προκαλέσουν. Είναι γνωστή άλλωστε η τακτική του Μαξίμου να διαστρεβλώνει δηλώσεις και να λασπολογεί», κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Παράλληλα, ως προς τις εξελίξεις που αφορούν τις σχέσεις των δύο κυβερνητικών εταίρων, ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ, τόνισε ότι «έχουμε έναν κυβερνητικό θίασο που συνεχώς ανεβάζει νέες, διαφορετικές παραστάσεις. Νέα έργα, με διαφορετικά πρόσωπα, αλλά πρωταγωνιστές πάντα τους κ. κ. Τσίπρα – Καμμένο».

Από την άλλη πλευρά, στο ζήτημα που αφορά την Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Αυγενάκης σημείωσε ότι «ο κ. Τσίπρας μας είπε χθες ότι έχει εξασφαλίσει τους 151. Έχει εξασφαλίσει την πλειοψηφία αγνοώντας, δηλαδή, και κουνώντας επιδεικτικά έως και προσβλητικά το δάκτυλο στον κ. Καμμένο».

Τέλος, ο κ. Αυγενάκης συνέδεσε την πιθανή ψήφο εμπιστοσύνης στην παρούσα κυβέρνηση, με ψήφο στην Συμφωνία των Πρεσπών. «Αν ο κ. Τσίπρας φέρει το θέμα για ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή, η ψήφος αυτή αυτομάτως συνδέεται με την Συμφωνία των Πρεσπών. Και όποιος βουλευτής την ψηφίσει δεν έχει ελαφρυντικά ότι δεν την κατάλαβε, δεν ήξερε ή οτιδήποτε άλλο».

Loading