Θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη με αφορμή ανάρτηση του δεύτερου σχετικά με τα τεστ για τον κορονοϊό, πήρε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε στο twitter: «Η είδηση ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του Σύριζα κ. Πολάκης δεν φρόντισε τόσο καιρό, η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση, αν και 83 ετών, είναι αποκαλυπτική του τί θα είχαμε περάσει αν η Πανδημία είχε έρθει ένα μόλις χρόνο νωρίτερα», ενώ πρόσθεσε σκωπτικά: «Ο Θεός μας λυπήθηκε».
Η είδηση ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του Σύριζα κ. Πολάκης δεν φρόντισε τόσο καιρό, η ίδια του η μητέρα να κάνει την ενισχυτική 3η δόση, αν και 83 ετών, είναι αποκαλυπτική του τί θα είχαμε περάσει αν η Πανδημία είχε έρθει ένα μόλις χρόνο νωρίτερα. Ο Θεός μας λυπήθηκε.
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) January 8, 2022
Δείτε επίσης: Χειροπέδες σε τράπερ: Παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού (vid)
- Συνελήφθη 28χρονος ύποπτος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου
- Δωρεάν σινεμά στη Ρώμη: Μια δροσερή λύση για τον καύσωνα
- Η Μαίρη Λίντα και ο Μανώλης Χιώτης ενθουσίασαν τον Λευκό Οίκο με το συρτάκι τους
- Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Κιλκίς λόγω δυσμενών πυρομετεωρολογικών συνθηκών
- Ανατροπή στην ογκολογία: Ο πρώτος μεταδοτικός καρκίνος εντοπίστηκε σε ψάρια
![]()
