Αναβάλλεται η αναμέτρηση Μονακό-Ούνικς Καζάν για την 20ή αγωνιστική, λόγω κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Euroleague.
Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο για την προσεχή Τρίτη 11 Ιανουαρίου, ωστόσο η Ούνικς ζήτησε την αναβολή του, καθώς αρκετά μέλη της ρωσικής ομάδας βρέθηκαν θετικά στην COVID-19, με αποτέλεσμα η Ούνικς να μην διαθέτει το μίνιμουμ των οκτώ «ετοιμοπόλεμων» παικτών, οι οποίοι είναι αναγκαίοι για τη διεξαγωγή του αγώνα.
Σημειώνεται ότι το Μονακό-Ούνικς είναι το δεύτερο παιχνίδι της 20ής αγωνιστικής που αναβάλλεται, καθώς προηγήθηκε η συνάντηση Ζενίτ-Βιλερμπάν, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.
- Γερμανία: Διαβεβαιώσεις για την ασφάλεια των αερομεταφορών παρά την κυβερνοεπίθεση – Προβλήματα στο αεροδρόμιο του Βερολίνου
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
- Τσουκαλάς: Η ΝΔ διαχειρίστηκε 70 δισεκατομμύρια που κατέληξαν σε λίγες τσέπες
- Ο χαμένος τάφος της Κλεοπάτρας: Ένα βυθισμένο λιμάνι φέρνει νέο φως στο μυστήριο
- Καινοτομία και ψηφιοποίηση: Ο ρόλος τους στην ενίσχυση της Ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας